reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
NAT cieszę się, że wszystko dobrze! a dzieci, fakt, że się strasznie smutno robi widząc, że są takie małe i już tyle cierpienia doświadczyły :-(

makuc, ale on tak się zachowuje nie tylko u lekarza ;-)

nat, ciesze się, że jest ok, wiem jak się tym martwiłaś :sorry: I mnie też się serce kraje jak patrze na chore dzieci, straszne to jest że takie maleństwa a czasem cierpią więcej i bardziej niż dorośli :-(

Roxi super, że Patryczek dochodzi do siebie :tak: Zachowanie u lekarza na medal. Ciekawe po kim to ma :-p:-D:rofl2:

Natuś najważniejsze, że wszystko dobrze z naczyniakiem Piotrusia. Cierpiących maluszków jest mnóstwo. Mnie już tak nie rusza ten widok, bo się naooglądałam od czasu studiów. Chociaż w takich miejscach ciężko jest patrzeć zwłaszcza na najmłodszych pacjentów :-(

My dzisiaj pojechaliśmy do pani doktor, ponieważ Wojtuś wczoraj dostał chrypki i troszkę kaszlał. Zastanawiałam się czy jechać, bo niby nic takiego mu nie było :happy: Okazało się, że dobrze zrobiłam, bo ma zapalenie krtani i zaczerwienione gardełko. Po południu dostał temperatury a wieczorem miał koszmarny ataku kaszlu. Gdybyśmy rano nie odwiedzili przychodni, zapewne jutro płaciłabym za wizytę pediatry :no: Mam nadzieję, że do poniedziałku mu przejdzie :-(

aniawa, to miałaś nosa, żeby z nim do lekarza szybko pójść. Zdrówka Wojtusiowi życze, oby szybko uporał się z chorobą!

Aniawa zdrowka dla wojtusia czasem wlasnie dobrze jest iść nawet jak człowiek myśli ze nic pewnie strasznego sie nie dzieje u takich małych dzieci infekcje szybko sie rozwijają dlatego ja zawsze powtarzam ze lepiej dmuchać na zimne i mieć spokojna glowe:-)

reklama
Do góry