reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza - kiedy znowu i co nowego słychać?

reklama
ELIZA pierwszy raz o czymś takim słyszę/ czytam :eek::szok: ciekawe czy HAPPY jakiś odpowiednik PL znalazła ;-) a tak juz wracając do tematu to dużo zdrówka dla Adasia i jedno wielkie ufff, że "przyjemność" w postaci ranek wewnątrz ust go ominęła!

eliza właśnie, jak tam u was???????
i jak dawidowe i Laura? jakieś wieści od nich?
makuc nie wiem czy beti się nie pogniewa, że może ja napiszę o tym co ja się dowiedziałam. a więc to może być infekcja wirusem coxsackie, a choroba to choroba bostońska. występują zmiany na dłoniach, stopach i błonach śluzowych i występuje gorączka

MAMAAGUSI dziękuję:) nawet nie wiedziałam, że istnieje coś takiego. Możliwe, żeby to w stanach była dosyć często spotykana choroba a u nas wręcz przeciwnie?

reklama
Do góry