reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
teraz doczytałam :) masz rację! będę starała się leżeć, puszczę sobie szum morza na youtube i będę sobie wyobrażać jakieś Bora-Bora czy inny Cypr :)

afi pisze z automatu, bo wiem, ze sporo dziewczyn zazywa nospe ( ja osobiscie mam uraz po tym jak raz wzielam do ust, chemia zaczela mi sie juz rozpuszczac w przelyku - cos obrzydliwego i subiektywnie stwierdzilam, ze to nie dla mnie ), ale jak kivinko zapyta, dopyta swojej gin to bedzie wiedziec :) a pomysl z bora bora super :D
ja ostatnio wyobrazalam sobie ze mieszkam w Tajlandii i chodze na plaze z malym :) w ogole jak wyobrazam sobie malego to jakos mi sie lzej robi :)

laseczki gratuluje wizyt:)
agata, ja przytyłam 3 kilo..w dwa tygodnie..znaczy misiac temu było 67,2 po swietach w szpitalu 65,7 a teraz waga pokazała 68,8..hihi pewnie im sie baterie wyczerpuja;) zapytałam położnej o ten przyrost i powiedziała, że w pewnym momencie nastepuje taki moment, że jest skok wagi:)
laski a czemu isoptin wyklucza karmienie piersią? czy coś źle zrozumiałam?

kivinko
user-offline.png
ja z szyjką mam tak samo.Moja ma 1,9cm.Też mogę rodzić w każdej chwili.Lekarze puszczają nas do domu ze wg. na to iż lepiej dla psychiki leżeć w domu niż w szpitalu.Ja od dzisiaj biorę leki rozkurczowe.Z moją p.dr.mam stały kontakt telefoniczny.

kivinko a ja sądzę, że gdyby sytuacja była bardzo poważna to ginka położyłaby Cię w szpitalu i kropka...a tak może samo leżenie będzie ok , więc ucha do góry! a powiedziała to tak "drastycznie" aby Cię trochę postraszyć może i abyś z tego łóżka nie wychodziła... tak sądzę..w każdym razie jeśli poczujesz , że coś jest nie tak w każdej chwili sama pojedź do szpitala. Najważniejszy teraz Twój spokój.
Trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie krótko szyjkowe mamki... a swoją drogą ja też umieram z przerażenia, bo wizyta za 4 dni a brzuchol ciągnie do dołu masakrycznie i do tego cały czas mam takie kłucia w pochwie chyba....:baffled: więc ciekawe jak tam moja szyja to znosi

Ja miałam w środę wizytę. Muszę się przyzwyczaić do nowej lekarki, bo tej poprzedniej już nie ma. Odebrałam wyniki badań - w moczu dość liczne bakterie. Zleciła mi posiew moczu - do tygodnia mają być wyniki. Dodatkowo pobrała wymaz z pochwy - też wyniki do tygodnia. Mam nadzieję, że nic nie wyjdzie :no: No i rośnie mi poziom leukocytów - 3 tygodnie temu 12,5 teraz 13,4. Co to oznacza ?

reklama
Gochson podwyższone leukocyty to najczęściej podłoże infekcyjne - jakaś grypa, coś nie tak w układzie moczowym. Organizm wtedy produkuje więcej komórek obronnych, czyli właśnie leukocytów. Poza tym może to być nawet od dziury w zębie , więc nie stresuj się :) Tylko w skrajnych przypadkach jest to coś poważniejszego, dla świętego spokoju skonsultuj z ginem!

Do góry