reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

a ja dziś po usg :-) nasza córeczka waży 1500 g, chyba sporo :-) wszystko ok, tylko mam wątpliwość co do szyjki - ma długość 34 mm więc chyba sporo ale mam wewnętrzne rozwarcie na 13 mm. Przeczytałam to dopiero po wyjściu z usg i nie wiem jak to interpretować, dobrze że wizyta u mojego gina już w sobotę.

gratuluję udanych wizyt tym które już mają je za sobą i trzymam kciuki za dzisiejsze! :-)

reklama
martolinka gratuluję udanej wizyty:)

ilooonka super że u Emilki wszystko ok...gratulacje

myself
gratulacje zdrowej Majeczki...a co do szyjki to skonsultuj się z tym swoim Ginem jak najszybciej, bo ja też mam szyjkę w okolicy 3 cm, ale nie mam rozwarcia żadnego, a mimo to Gin każe leżeć i się oszczędzać...uważaj na siebie:*

myself ja chodzę do Bramskiego a ty?
Ilooonka i martolinka myself -gratulacje udanych wizyt
biggrin.gif

Rekinasia z terminami czasem jest problem ale ja umawiam się z wyprzedzeniem i jest ok:)

A co do mojego wczorajszego usg to malutka już waży 1550 więc sporo:) i rozwija się prawidłowo wręcz wzorowo:) Pani nam pokazała wszystko bardzo dokładnie więc jestem bardzo zadowolona z wizyty.
Gabrysia ssała kciuk i pokazywała nam język więc się uśmieliśmy:-D momentami mieliśmy wrażenie że coś mówi:) straszna z niej wiercipiętka nieźle na usg fikała:)

martolinka - gratki wizyty!
Dobrze, że za wczasu skontrolowałaś sobie tarczycę :tak: Ale za to AFI w normie :-)

ilooonka - również gratuluję udanej wizyty! :happy:
1 kg w ciągu 3 tygodni, jak to możliwe?!?!?!:shocked2: U mnie ostatnio 1kg na tydzień :szok:

myself
- gratuluję sporego dzidziusia, a nie przepraszam CÓRECZKI!!! :-):-)

Maniaa
- Gabrysia już teraz rozczula rodziców :happy2: Gratki!

reklama
Do góry