reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Dziewczynki przepraszam,ze dopiero teraz.Zbyt dużo się działo.Urodziłam 23.01.2012 Marcelinkę i Jasia obydwoje mieli po 1080.Teraz Jasio wazy 1200 a Marcelinka 1180.
DSC00018.jpgDSC00011.jpgZyczę Wam dużo zdrowia.

Agatka śledzimy Was na Waszym wątku:-), ale pokazuj się u nas jak najczęściej i dziękujemy za zdjęcia szkrabów! duuuużo zdrówka dla Was i gratuluję kangurowania!!!!

Agata- biedna jesteś na serio:szok: Ale ja na przykład wierzę, że wszystko, co przyszło złe teraz wyrówna się dobrym- w przyrodzie musi być równowaga! Takie są moje wierzenia przynajmniej:tak: Maluszki są kochane i oby już teraz było tylko lepiej- 3mam kciuki bardzo mocno za WAS!

Agatka - śliczne te twoje bobaski:) dużo zdrówka dla wszej trójeczki i dużo wytrwałości, będzie dobrze grunt to pozytywne myślenie i wszystko będzie dobrze!!!!

reklama
Agatko fajnie że zaglądnęłaś do nas. Dzieciaczki masz słodkie.
A ja dzisiaj muszę jednak zaglądnąć do gina bo w miejscu amniopunkcji zrobił mi się czerwony bąbel.:wściekła/y:Ropy nie ma ale delikatnie boli przy dotyku. A nie wiem co z tym robić.

Do góry