reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Lene- jakoś mam ostatnio gorsze dni:-( Brzuch mi się spina i coraz bardziej to czuję, a do tego cały czas mam schizy, ze Filip za bardzo się rusza i owinie się pępowiną. Kurcze ja nie wiem, ale on się strasznie wije, ciągle mi sprawia ból...

Dziewczyny co wy gadacie;-);-);-);-)jakim cudem ginek miałby się domyślić, że się nie stosowało do abstynecji?!:rofl2: Zwłaszcza, że nic z szyjką się nie dzieje hahahaha

Maniaa - gratki! ;-) A niewielka anemia to chyba standardzik w ciąży... Pobierzesz żelazo i się poprawi :tak:

kasia - super wieści!!! Zosia nabiera tłuszczyku :-p Choć pewnie jak mamusia będzie super laseczka :-) gratulacje!

madziaka - No 2kg prawie to rzeczywiście duży chłopak! :tak: gratulacje!!

izka - gratki super wyników! :tak: A Antoś nieźle się gości u Ciebie w brzuszku :-D Wisi na nietoperza mówisz? :-D

magda85, MamiDo - kciuki za dzisiejsze wizytki!

reklama
Pauletta a bierzesz jeszcze fenka??? ja go biorę jakieś 2 tygodnie jeszcze i Ci powiem, odpukać w puste, że jakoś lepiej brzuszek... napina się sporadycznie - 3- 4 razy na dzień.... bardziej dobija parcie na krocze.... i ruchy baaaaardzo nisko, a to, że ruchy synka stały się delikatnie mówiąc bardzo "wyraziste" i nawet ból Ci sprawiają to świadczy tylko o tym, że silny chłop i nic więcej... nie przejmuj się tym!!! mój też czasem takie wygibasy robii, że mężowi kopara opada do ziemi!!! i mówi, że chyba mam 3-kę w brzuchu.... i boli często to przeciągania, prężenia i czasem nie wiadomo co...nieraz tak się zatrzęsie, jak pies wyciągnięty z kąpiel i:-);-)..... wiem, że jesteś pełna obaw, ale zobaczysz, że wszystko będzie ok. Brzuszek się napina bo ma do tego prawo na tym etapie i zobaczysz, że nie ma to wpływu na Twoją szyjkę!!:-):tak::-)

Magda, Mamido????? czekamy na dobre wiadomości???? gdzie laski się podziewacie????:-)

Do góry