reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Z wyników badań wychodzi jeszcze, że toxo nie przechodzę i nie miałam więc trzeba uważac..
Szkoda , że nie widziałyscie min starszych babć jak pytałąm pielęgniarki ,czy HIV u nich też mozna zrobic!!!;-)mało wody świeconej nie wyciagnely

reklama
Z wyników badań wychodzi jeszcze, że toxo nie przechodzę i nie miałam więc trzeba uważac..
Szkoda , że nie widziałyscie min starszych babć jak pytałąm pielęgniarki ,czy HIV u nich też mozna zrobic!!!;-)mało wody świeconej nie wyciagnely

aaaaaaaaaaaa! padłam :-D :-D :-D

a na tokso uważaj.. żadnej surowizny i od kupek zwierzecych z daleka ;-) super, że TSH w normie. kontroluj teraz regularnie

Dziewczyny macie rację. Zrobię to TSH, ale dopiero za ok. 2 tyg. Babka co mi wystawia skierowania na badania jest na Bali... ;P

Ostatnia edycja:
martolinka ubawilas mnie:D u mnie w miescie byla i jest chyba taka przychodnia w ktorej robiono badania na choroby weneryczne i hiv, mowili na nia "po schodkach", jezeli widziano kogos jak wchodzil po schodkach to juz kazdy bal sie podac mu reki:p

:-D hehehe dobre to macie!!!! ja wczoraj znów byłam u gina-coś często mam te wizyty bo następna na 19.10:szok: - miałam już czwarte usg ale mały fikał -nawet gin nie umiałam go zmierzyć:-D a ma 10cm od głowy do pupy a w sumie to 14cm :-) i według tego usg jest tydzień do przodu! duphaston mam brać nadal ale już tylko 2x1 a jak skończy mi się opakowanie kwasu to mam kupić witaminy:tak: a co do badań to ja miałam tylko mocz i krew na ogulne bez tych innych które wy opisujecie...

Zeberka ale duży dzidziuś.... Gratki udanej wizyty. Co do badan- jeżeli masz ochotę je zrobić to zawsze można zrobić je na własną rękę, nie koniecznie z zalecenia lekarza.

Zeberka-4 usg ale fajnie tyle okazji do ogladania bejbusia :) Super ze wszystko okey i faktycznie duzy ten Twoj bobasek. Ja mam nastepne usg za 1,5 miesiaca i bede juz znala plec. A wczoraj dzwonili ze szpitala z wynikami pierwszej czesci badan genetycznych i wszystko okey! yupi!

reklama
Do góry