reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Oj, ale czemu myślisz że szpital? Może tylko ci dietę ustawią leki przepiszą... Oby to nie było nic poważnego, nie zamartwiaj sie bo trzeba dbać o małego Alexa! Buziak! :happy:

reklama
poranna - nie denerwuj się kochana :) wydaje mi się, ze na tych konsultacjach będziesz miała ustalona dietę, którą będziesz musiała przestrzegać i uważać na to co jesz...trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. buziaki

Julianko ehhh widzisz wczoraj sie wypytywałam o dokladny wynik itd nic nie chciala mi powiedziec przez tel . pytalam sie czy tylko diabetolog czy szpital co dalej itd , to powiedziała ze nie wie. Dlatego sadze ze chyba chca mnie położyć :((( Staram sie nie panikowac ,ale to bardzo trudne :-(

Iloonka ​ehhh mam ogromna nadzieje ze tylko dieta , buziaaaaak !

porannakawa
user-offline.png
-zobaczysz ustawią Ci dietę i będzie ok.

reklama
poranna- dziewczyny mają rację, nie denerwuj się! Moja koleżanka miała cukrzycę ciążową i jedyne co dostała to dietę!!! A na pewno nie skierowanie do szpitala!
Ja tez dzisiaj miałam glukozę, wyszło 133 po obciążeniu...Czy to jest wynik ok?

Do góry