reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Paulusia wlasnie przegladam ksiazke co mi wolno a czego nie , zle bardzo nie jest ( na Dukanie gorsze tortury znosiłam ) , ale czekoladek juz nie zjem :sorry:

Iloonka nie chce zebys czasem to zle odebrała :tak: ale ciesze sie ze nie jestem sama :tak: Powiedz mi prosze co jesz ? glownie to mi o obiady chodzi .. u mnie zawsze było SPORO jedzonka i nie koniecznie lekkostrawnego . Teraz ciezko mi cos wymyslec co by jakos smakowało :sorry:

Agata , Karina dziekuje kochane :)

Ok spadam robic w koncu jakis obiad wieczorkiem zajżę na ogolny ... dosłownie cierpie na chroniczny brak czasu ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Porannakawa- trzymam kciuki za powodzenie Twojej diety- będzie dobrze!!! Pamiętaj o tym, że chleb jest duużym źródłem cukru, diabetycy często mówią, że nie jedzą słodkiego, ale wystarczy, że na kolację zjedzą za dużo "kromeczek" i rano na glukometrze awaria:sorry:.

Dziewczyny ja mam dzisiaj wizytkę -Tymuś prosi o kciukole:tak:

porannakawa duzo wytrwalosci i pozytywnego nastawienia :), a zobaczysz wszystko wroci do normy !!
MamiDo powodzenia na wizycie i milego podgladania Tymcia :D

poranna - musiałam zrezygnowac z ziemniaków i maki pszennej (makarony), ale np. w zamian mogę produkty pełnozbożowe a mąka jest żytnia, razowa - więc można kombinować :) przede wszystkim kasze - jaglana, gryczna, jęczmienna, ryż tez od czasu do czasu...wczoraj na obiad miałam rybę pieczoną w folii, zupy moge jeść tylko nie konsumowac marchewki gotowanej, pierś z kurczaka duszona albo z pieca (np. z foli) albo najlepiej gotowana - jeżeli lubisz, warzywka na parze. No i do widzenia słodycze - dla mnie najdrastyczniejsze :( no i białe pieczywko odpada też ...

poranna- nic nie bój, wszystko będzie dobrze!

Ja po wizycie. Doktor mówi, że jesteśmy bezpieczni, szyjka trzyma...Kazał odstawiać powoli fenoterol:-) Moja mama tylko oczywiście już histeryzuje, ze jej koleżanka urodziła od razu po odstawieniu...Jezusssiiee tak się cieszyłam, a ona mnie straszy...

reklama
Do góry