reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
pauletta gratuluje :) ja niestety po odstawieniu feno(zalecenie ordynator szpitala) stracilam prawie centymetr szyjki i teraz moj lekarz od nowa kaze mi go brac do 37 tygodnia. Z tymze, podejrzewam, ze u mnie to wina tego, ze sie troche rozbiegalam i do tego niesamowite parcie/stres zwiazane ze szkola.

reniuszek - wiem, ze łatwo powiedzieć ale to tylko studia...tez się zawsze mega stresowałam...na pewno wszystko będzie dobrze, jestes bardzo ambitna i wiem że wszystko zaliczysz :) odpoczywaj kochana :*

reniuszek- no w moim przypadku stres był najgorszym z możliwych przewodników- od niego dostałam w 18tc bolesnego skurczu:wściekła/y: Wiem to na 100%, bo byłam 3 dni na zwolnieniu, potem przyszłam na jeden dzień do roboty (opóźnione wysyłki, tysiące maili od klientów z zagranicy, pretensje) i od razu w nocy skurcz! Także uważaj na stresy moja Droga, a ja to już tylko odpoczywam i niczym się nie przejmuję, więc miejmy nadzieję, że już nic się nie wydarzy...

u mnie jutro chwila prawdy... też jestem bardzo ciekawa co z szyjką, bo w poprzedniej ciąży skracała mi się od 20 tc, a rozwierała od 25 tc :no: no i usg małego... mam nadzieję, że wszystko będzie ok. trzymajcie kciuki

afi bede trzymac mocno kciuki ! i pociesz nas kochana - powiedz, ze z rozwierajaca sie szyjka od 25 tygodnia da sie donosic :)))))
i kivinko kciuki zacisniete za Twoja jutrzejsza wizyte :)
pauletta ja niestety mam przed soba teraz najgorszy weekend - zaliczyc zajecia. egzaminy juz na spokojnie:) a pozniej moge lezec i tylko ladnie pachniec :D i w nagrode po egzaminach urzadze sobie w pokoju organiczny dzien z metydacja :-)
ilooonka dziekuje za wsparcie:) ale wiadomo o co chodzi - o stos pieniedzy, ktore wydalam na ten semstr... a niestety szkola do najtanszych nie nalezy :(

MamiDo trzymam kciuki.
Paulettta
user-offline.png
-gratulacje za wizytę.
Dziewczyny trzymam kciuki za wizytujące jutro.

reklama
Do góry