reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

MamiDo - gratulację udanej wizyty:)
Ja też nie wiem ile mała waży, bo gin ma u siebie strasznie beznadziejne usg i dostałam skierowanie na lepsze, ale to dopiero 6 lutego:)

reklama
Pauletta.... hmmm z tą adrenaliną ciekawe bardzo! ja cały czas podświadomie o tych skurczach myślę... i czuje mimo wszystko delikatnie to nazwijmy "niepokój wewnętrzny" czyt. Totalne wk**** i niemoc:szok::tak::szok:... no i mój mały wychodzi na każdym USG 2 do nawet z niektórych pomiarów 3 tygodnie starszy niż określa to termin z o.m...
a ta kumpela... to bardziej koleżanka mojej siostry i to ta moja siostra zadzwoniła wczoraj do mnie z tym newsem, bo wie, że ja doły łapię i tym sposobem chciała (co zresztą jej się udało) podnieść mnie na duchu! :tak:

My już też po wizycie... Mała waży.. 1800! :D Do tego skrócona szyjka ( nie wiem ile, ale do porodu mam leżeć), mam brać urosept zamiast żuravitu na ten szczawian wapnia w moczu, pani doktor wyraziła szczere współczucie odnośnie bóli spojenia łonowego, ponoć częściej odczuwają je szczupłe kobiety i pierworódki. Chyba tyle, kolejna wizyta za 2 tyg.

Pauletta nie strasz tak tym porodem z powodu adrenaliny bo na to wygląda że ja urodzę wcześniej.
Lene tak zapytaj koleżankę co robiła że dziecko takie duże i czemu tak wcześnie. Ale tak przy okazji czy zdajecie cobie sprawę że i my niedługo będziemy się rozpakowywać ?

kivinko to piękna waga małego!!! gratuluję! a ta szyjka to ciekawe swoją drogą ile Ci się skróciła... ale nie przejmuj się kochana... jeszcze tylko 5-6 tygodni w Twoim przypadku i będziewsz już bezpieczna... poza tym wczoraj czytałam, że jak kobieta przekroczy 32 tydzień to dzidzi jest już praktycznie bezpieczne! to jakiś taki magiczny time ten 32 tydzień, a u nas to już rzut beretem :-).powodzenia kochana!

reklama
Do góry