reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj Brzuchatki! Proszę sie nie martwić, wszystko będzie dobrze!!! :)

Ja wczoraj miałam wizyte i wszystko ok. Jedyne co mnie martwi to to, ze moj gin ma bardzo słabe USG i nic nie sprawdza. Np jak Martolinka mówi o wodach płodowych to mi nie sprawdzał ile co jak.
Głównie zrobił badanie na samolocie powiedział,ze wszystko ok. Ze bole to urok mojej ciazy i tyle...

augustynka, myslę, że wszystko jest ok, w końcu lekarz się zna i nie jedną ciążę prowadził... nie zamartwiaj się na zapas, bo wiem, że wszystko będzie git:tak:... teraz u schyłku jest nam szczególnie ciężko..dolegliwości wciąż nowe, baczniej wsłu***emy się w swoje ciała i przez to zmęczenie, niedospanie, jakieś nowe bóle dopowiadamy sobie czasem zupełnie niepotrzebnie i się nakręcamy. Myślę, że to zdrowy objaw, wynika z tego , że martwimy się o nasze maleństwa.... jeszcze tylko 2 miesiące.... w niektórych przypadkach trochę mniej i zaczną pojawiać się pierwsze kwietniowe ( pewnie już marcowe też) maleństwa i szybko zapomnimy o naszych ciążowych troskach:0

Dziękuję z komplementy p[od adresem mojego małego przystojniachy :-);-):-)

też sądzę, że zdjęcia są wyjątkowo dobre... mam jeszcze lepsze 2 filmiki, no ale to od tego mojego super gina, o którym Wam kiedyś pisałam. Byłam 2 razy się skonsultować i za każdym razem dostałam płytki z filmami, szczegółowy opis wizyty na 2 stronach A4 i zdjęcia maleństwa:tak:... mój też ma 4d no ale u niego nic nie widzę nigdy:sorry:, on się natrudzi a ja mu mówię, że szkoda czasu i ważne , żeby maleństwo było zdrowe a 4d możemy sobie odpuścić.

Maniaa musiałabyś całą Polskę przejechać:))) Mieszkam koło Ustki a ten mój super gin;-) przyjmuje między innymi w Słupsku i ja go tam akurat namierzyłam

lene sliczne malenstwo :)))
augustynka pewnie wszystko jest ok jak pisze lene :), ja tez mam bole i inne dolegliwosci, ktore poprostu sa urokiem ...

DZIEWCZYNY udanych WIZYT dzisiaj :))

Lene - To rzeczywiście jak dla mnie bardzo daleko ;) Ja dziś idę na usg ale to dopiero o 20stej bo z ostatniej wizyty jesteśmy nie zadowoleni i dla spójności idziemy dziś prywatnie mam nadzieję, że u naszej księżniczki wszystko dobrze i będzie łaskawa dla nas i pokaże swoją buziulkę :)

reklama
Do góry