reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
edytka78
user-offline.png
-wybrałam 2 opakowania antybiotyku w wysokiej dawce.Na samą myśl jest mi niedobrze.Dopiero 2 dni nie mam rozwolnienia,jak dostanę trzeci to się załamię.1329053242416.jpg1329053421618.jpg

Ostatnia edycja:
Agata
mam nadzieję że dojdziesz do formy i nie będzie potrzebny antybiotyk..
Boziu jakie maleństwa to są te twoje dzieciaczki... śliczniutkie:) dużo sił dla waszej trójeczki:*

ja dopiero w środę wizytuję

Agata trzymajcie się, śliczne te Twoje maleństwa.

Ja wizytę miałam w środę, okazało się, że też mam twardy brzuch. Na szczęście szyjka długa i zamknieta. Mam brać nospe i magnez. Trochę się przejęłam i wzięłam się ostro za zakupy, bo gdyby poród przyszedł wcześniej to ja prawie nic nie mam. Teraz pracuje w domu, więc dzięki temu mogę trochę poleżeć.
Mały waży 1800. Położenie główkowe, ale on tak już od początku ciąży.

Agatko Ty to się nacierpisz bidulko, mam nadzieję że już będzie u was tylko lepiej:tak: dużo zdrówka dla Ciebie i naszych styczniowo-kwietniowych bąbelków. A co do fotek to maluszki są cudne:tak::-)

Agata dzielna jestes babka ! jest co jest , ale na pewno nie bedzie trwalo wiecznie - dasz rade !! Perelki masz przepiekne i silne po mamie :))) trzymaj sie najcieplej! posylam mnostwo pozytywnych wibracji :) mam nadzieje, ze robi Ci sie w sercu cieplej z kazda sekunda :)) :*

Gochson badz grzeczna :) dzidzia pieknie wazy :) juz niewiele nam zostalo :)

Jesteśmy po usg 31 tydzień i 2 dni waga ok 1600. Serce i miedniczki bez zmian (dobrze, że nic nie urosły). Tak się ułożył, że znowu nie dało rady sprawdzić czy jest problem z aortą czy nie. Między brzuchem a głową prawie 3 tygodnie różnicy. Łożysko 2 stopnia. Na ostatnim badaniu był już główką w dół ale fiknął koziołka i teraz nogami chce wychodzić
sad.gif
. Mam nadzieję, że się jeszcze przekręci bo bardzo bym chciała naturalny poród. Kolejne usg za 4 tygodnie.

reklama
Renatal gratuluje udanej wizyty!!!
Agatka jakie sliczne Twoje maleństwa a jakie malutkie!!!Życzę dla Cieie szybkiego powrotu do zdrowia a dla maluszków abby przyierały na wadze i szybciutko wracały do domku!!!
A ja wizytuje jutro o 15 juz sie nie moge doczekać aż zobacze moją małą akrobatke:-)

Do góry