reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Renatal
user-offline.png
-gratuluję wizyty
kingaa1415
user-offline.png
-trzymam kciukasy za wizytę.

reklama
Agatka- maleństwa są przecudne!!! Współczuję infekcji, ale myślę że już niedługo przyjdą dla Was same szczęśliwe dni!!! Buziaki.
Renatal- cieszę się, że na wizycie wszystko ok.

Dziewczynki- za kogo dziś trzymamy kciuki???

AGATA - cudowne kochane robaczki!!! :-) Niech Wam zdrowo rosną! No i Tobie dużo zdrówka, kciuki za dzisiejszą wizytę zaciśnięte :tak:
edytka - no pewnie, że idź do lekarza, niech coś zaradzi i bąbel znika!
Gochson - dobrze, że szyjka długa i zamknięta :tak:Troszkę bardziej się oszczędzać i będzie git!
Renatal - gratki udanej wizyty! :happy:
kinga - trzymamy kciuki za dzisiaj! :tak:

edytka78 lekarz robiący usg nawet nie wspomniał, że jest aż taka różnica zobaczyłam to dopiero na opisie. Za tydzień mam wizytę u prowadzącego to dopytam. Ja za bardzo nie przejęłam się tym, że brzuszek mniejszy bo tak jest u nas od samego początku. Ale ostatnio stwierdziłam, że chyba te ich prognozy co do brzuszka są jakieś nie dopasowane bo większość z nas pisze, że brzuszek mniejszy. Albo będziemy miały takie szczuplutkie dzieci.

Dziewczynki ja juz po wizycie Julcia ma sie dobrze i na 100 jest Julcią bo pokazała w całej okazałości co ma między nóżkami tak sie kręciła że nie zroilismy zdjęcia buzi :-( A u mnie szyjka zamknięta ale brzuszek twardnieje mam brać no spe i asparagin czy jak to sie pisze :p Po za tym wizyta za 4 tygodnie:-)

reklama
Do góry