reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

reklama
my po dzisiejszym szczepieniu. Stas wazy 7300 ale z przepelnionym papmpersem. wg mojej wagi bylo kilka dni temu 6900, wiec obstawiam 7000. ogolnie maly byl bardzo dzielny, skrzywil sie troche przy wkluciu ale smial sie po chwili.
w poczekalni podrywal kolezanke starsza miesiac, chcial jej buta zabrac :) a byl tam tez chlopiec dwumiesieczny z wlosami dluzszymi od Gabrysia Yolanty :szok: ;-) i jeden bobas miesiac mlodszy od mojego wazacy 9kg. to by bylo na tyle bo zaczyna sie maruda :)

Kurcze a ja jak tak czytam wagi waszych dzieci to jestem zalamana.Zwazylam dzisiaj moja kluche na domowej wadze i pkazala 10 kg.W sumie to mala ona nie jest bo wedlug mojej miary ma 74 cm co by sie zgadzalo z dlugoscia ubran ale ta waga...Malo je bo tylko ok 5 butelek mleka tak po okolo 150 ml...na sniadanie jakies owoce z kasza lub jogurtem sloiczkowym i obiadek.Niczym ja nie dokarmiam a wszystko co jej daje ze sloika jest bez cukru.Dzisiaj dostalam kilka kartonw slicznych rzeczy na lato w rozmiarze 92 i obawiam sie ze ich nie zdazy zalozyc.

Suse jesli nie wychodzi po za centyl to nie ma sie czym przejowac :) sa dzieci wyższe ,niższe, które więcej waża....nie ma co porównywać dzieci bo kazdy rosnie w swoim tempie i sie inaczej rozwija ;-) mysle ze jakby bylo cos nie tak do pediatra by ci powiedzial ;-)

reklama
suse, mysle ze nie masz sie czym przejmowac. kazde dziecko jest inne. moj taka chudzinka po tatusiu. pisalam ze w przychodni byl chlopczyk rowny miesiac mlodszy od Staska i wazyl 9kg!
zapomnailam napisac ze maly ma wg pomiarow pielegniarki 70cm.

Do góry