reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u lekarza naszych pociech

ooo to moj widze jak narazie najgrubszy:szok::szok: czy sa tu jeszcze akies majowe 9kg bobaski??? a z jakimi wagami wam sie urodzily skoro mowicie ze tak szybko przybraly- moj sie urodzil z waga 3050 wiec tez mi sie wydaje ze byl malutki a u teraz kolos- kregoslup juz mnie boli serio!!

reklama
Mój sie urodzil 2740 g a jak wychodziliśmy ze szpitala to mial 2660 g ;) no dzisiaj waga 8300 ;) ale jest miedzy 25 a 50 centylem wiec z niego taki średniaczek ;)
suse mała ma chyba ok 9-10 kg ( jak sie pomylilam to przepraszam bo juz dokladnie nie pamiętam;-))

aaa to kubus byl rzeczywiscie okruszkiem- no tak sara jeszcze taki "michelin baby"- ufff nie jestesmy sami :-)

Mikołaj urodził się z wagą 2660, a jak do domu wychodził miał 2460. Teraz ma 8300:)

Andav z Nami zawsze szczepi się chłopczyk też majowy- urodzony 18.05.2012 i on już w sierpniu miał 10kg:) Pani od szczepień mówi, że pierwszy raz widzi takie wielkie (grube) dziecko:) Ale urodził się z wagą 4,5 kg.

Ostatnia edycja:
Moja Sara urodzila sie z waga 3160 a teraz ma rowno 10 kg i 75 cm.Michelin baby ona nie jest bo jest dluga.Waga jest adekwatna do wzrostu.

Suse, to faktycznie niezłe wymiary :) Najważniejsze, że się zdrowo chowa !
Moja Ninka urodziła się z wagą 4000g, ze szpitala wychodziłyśmy z 3800g a teraz waży 8450g.

moja też ma około 74/75cm i coś koło 9,5 kg.
tak jak mówiłam są drobniutkie dzieci i te pulchniejsze.Laura na zdjęciach mże wygląda pucato ale buzia jej zeszczuplała porównując wczesniejsze zdjęcia.Ostatnio znajoma widziała Laure na żywo i mówiła,że na zdjeciach wygląda na bardziej pucatą a w rzeczywistości taka nie jest.Nawet jeśli Laura ważyła by teraz z 11 kg i tak bym sie nie przejmowała bo najważniejsze,że dziecko jest zdrowe .A ,że tyle waży widać taka jej uroda.

Pieszczoszka ja sie obawiam ze Sara wda sie w rodzine meza.Wszyscy sa z 2 metrow cieci.Najwazniejsze ze centyle wagi i wzrostu sa rowne.Nasze dziewczyny wyprzedzaja wzrostem rowiesnikow o jakies 3-4 miesiace.

reklama
Do góry