-Lorelain-
Fanka BB :)
annaoj - kurde właśnie to tak jest, cały czas trzeba było uważać, leżeć a jak ma sie urodzić to teraz nie chce wyjść 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

A tak poza tym to Jaśminka ma podobno długie nóżki
I podobno ma włoski, jestem strasznie ciekawa czy na prawdę czy to po prostu USG takiego psikusa zrobiło
Ale to już lekarz powiedział będą wizyty darmowe( uff... na szczęście Zobacz załącznik 580669bo nie wydoliłabym finansowo co dwa dni 150zł i tak przez 10 dni). A jeśli nadal w ciągu tych 10 dni po terminie nic samo nie ruszy to do szpitala pod kroplówki wywołujące będą je podawać przez 3 dni Zobacz załącznik 580670a jeśli i to nie pomoże to najpóźniej 26 września cięcie Zobacz załącznik 580671 Tak, że pozostaje modlić się abym nie przenosiła, a już największym szczęściem byłoby jakby Jaśminka przyszła na świat w środę lub w piątek bo wtedy mój lekarz ma dyżur w szpitalu i powiedział, że zaprasza 
Gin. od razu zapytał czy puchnę jest to prawdopodobnie z tym związane, no i mam dużo pić , sól już bardzo ograniczyłam a że to za bardzo nie pomogło na te opuchnięcia dzisiaj jeszcze dostałam zakaz na jej używanie
I ogólnie nie wiem nie wyobrażam sobie jedzenia w ogóle bez soli....No i kurcze z tego wrażenia zapomniałam nazwę tabletek, które mogę właśnie na te dolegliwości brać a nie powiedziałam lekarzowi żeby mi tą nazwę zapisał bo ja to mam gadzi łeb
On chyba też na to liczy bo się dzisiaj tak z nami żegnał życzył powodzenia w razie czego gdybyśmy wylądowali w szpitalu w dniu kiedy nie będzie miał dyżuru itp więc obyśmy się już nie spotkali na wizycie