reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

madlenb - bardzo mi przykro :(
Asta podała Ci bardzo dobrego linka, warto przeczytać zwłaszcza jakie badania zrobić po poronieniu żeby się przygotować do następnej ciąży lub spróbować znaleźć powód.

reklama
Ja już nie nadązam- nie pamietam, kto kiedy ma wizyty, ale wszystkim gratuluje udanych
Madlenb -bardoz mi przykro, mam nadzieje, ze wkrótce wrócisz do przyszłych mam.Zbadaj się do porządku. Trzymam z Ciebie kciuki.

Hej dziewczynki!!! dzisiaj byłam u lekarza i na USG :))
Widziałam maleństwo i serduszko które biło lekarz obliczył że według USG ciąża jest młodsza o tydzień ale najważniejsze że wszystko się dobrze rozwija.Jestem prze szczęśliwa dzisiaj i oby tak do końca.

Madlemb- ja rownież dołączam się do dziewczyn z wyrazami wspóczuć wiem co czujesz bo przechodziłam to 2 lata temu.Dzisiaj jestem w trzeciej ciąży jedną córcię już mam i mam nadzieje że kolejne urodzi się piękne i zdrowe.Zobaczysz że też nie bawem będziesz się cieszyć :)) Główka do gótry :**

Gratuluję wszystkim mamuśkom udanych wizyt i bijących serduszek - oby tak dalej!

Madlemb- zapalam światełko dla Twojego Aniołeczka ['] . Wiem co czujesz, przechodziłam to październiku zeszłego roku. Nie będę Ci mowić, że dobrze, że w tak wczesnym tygodniu a nie w zaawansowanej ciąży, ani tego, że będziesz jeszcze miała dzieci, bo sama to wiesz. Mnie strasznie wkurzały takie pocieszenia osób trzecich, bo ja właśnie wtedy przeżywałam żałobę i potrzebowałam czasu. Przytulam mocno

BRAMERA gratuluje

MADLENB bardzo mi przykro... Mi właśnie pomagało kiedy powtarzałam sobie że dobrze że zdażyło się to w 6tyg a nie miesiącu... Napewno niebawem uda ci się zajśc w zdrową ciąże, teraz skup się na sobie i dochodź do siebie spokojnie

Gratuluje kochana ciesze sie bardzo :-)

ja mam dzisiaj wizyte wieczorem. Pociesza mnie to ze zblizam sie do konca I trymestru:tak:

reklama
Do góry