reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

love, karolina

No to ja przede wszystkim zdrówka Wam życzę :tak: I dobrze, że z dzidziusiami wszystko w porządku :-)

reklama
Karolina super , że po wizycie ok:) i rób jak Ci lekarz kazał...kołderka odpoczynek i hebatka z miodem i cytryną!

Love jestem mysłami z Tobą! I szybkiego powrotu do domu życzę!

Dziękuję za troskę i kciuki :)

U mnie bez zmian w sensie diagnostycznym,ale skurcze zdążają się rzadziej i troszkę mniej bolesne są.

Dzis dostalam jakiś czopek bardzo silny i naprawdę przez 4h mnie nie bolało , niestety wyczytałam w necie ze w ciąży się tego nie stosuje i się zestresowalam jak cholera:(

Wyniki trzustki i wątroby w normie :)i co dalej ???

Mój bąbelek wierci się jak szalony i mocno Was pozdrawia.

Jutro z tad uciekne jak mnie nie zdjagnozuja ...
Opieka położnych dobra , ordynator i lekarze jak celebryci chodzą ;)

Karolina gratuluje wizyty kochana :)

melduje się po wizycie!
Wyniki moczu i glukozy wporządku.
Z Zosią wszystko ok, wszystkie parametry w normie , waży 680 g,:-) jest obrócona główką w dół...tylko (i tu się trochę martwię) jest ułożona bardzo nisko. szyjka w prawdzie długa i zamknieta ale mam dużo polegiwać nie przemęczać sie, zapisał nospe forte (dorażnie) i zwiększył dawkę magnezu. No i oczywiscie L4 wypisał

Już trochę poczytałam na temat niskiego ułożenia dziecka ale i tak jestem niespokojna...
Miała , któraś z Was taką sytuacje w poprzednich ciążach lub teraz?

magdzia moja mala jest ulozona na wysokosci pepka albo i nizej zalezy jak sie ulozy..
caly czas kopie na dole ale lekarz mi nic nie mowil ze nisko ulozona.
bedzie dobrze nie ma co panikowac;-)trzymaj sie zalecen lekarza i bedzie ok;-)
a czy wy macie na kazdej wizycie badanie na samolocie?bo ja ma tylko usg

reklama
marzenka - na początku ciąży jakoś nie miałam robionego przeglądu podwozia - ale teraz na każdej wizycie mam, właśnie bada mi szyjkę.

mag_dzia - gratuluję udanej wizyty i wyników, a ułożeniem się nie przejmuj - najważniejsze, ze szyjka długa i zamknięta. Lekarz będzie to monitorował.

love - nadal &&&& Czekamy na wieści!

Do góry