reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
love-super!!!!!Jak znajdziesz minutkę i ogarniesz się w domu daj znać co i jak
marzenka-ja mam zarówno samolot i usg na każdej wizycie i co którąś cytologię.
magdzia-gratuluję wizyty,niestety nie pomogę jeśli chodzi o niskie ułożenie.Ważne że szyjka długa i twarda.

love super wieści!!!
marzenka ja na każdej wizycie mam samolot. czasami usg. w sumie to chyba na dwóch tylko nie miałam.
magdzia gratki wizyty! moja maleńka też jest nisko i łożysko jest nisko. lekarz mówił, że powinna się już podciągać do góry ale jak narazie chyba nic z tego. główkę ma przy moim pęcherzu (obija go często), rączki dokładnie pod brzuchem, nóżki wyżej. cała chowa się pod pępkiem w każdym razie. trochę mnie to martwi... idę na wizytę we wtorek to go podpytam co z szyjką i wogóle.

mag_dzia

Dobrze, że z małą wszystko w porządku , teraz dużo odpoczywaj według zaleceń

love
Po powrocie czekamy na wieści ;-)

Dzięki dziewczyny za dobre słowo:-)

Monia Moja też cała pod pępkiem się mieści...macica podobno sięga mi cm nad pępkiem.
daj znać co Ci lekarz powie na temat tego ułożenia

Marzenka ja zawsze mam samolot i usg. No i najbardziej mnie to zmartwiło , że on przy badaniu palpacyjnym stwierdził że główka jest nisko - tzn . chyba wyczuł ją palcami????????:szok: To mnie zmroziło trochę...
A tak swoją drogą to się zastanawiam czy wobec tego możemy współżyc - zapomniałam zapytać z tego wszystkiego... jak myslicie?

Love super , że Cie wypuścili!!!

magdzia jeśli lekarz nie zabronił to możecie. mi nic nie mówił, także my "szalejemy". śmiać mi się tylko chce z mojego libido :-p raz bym mogła non stop, innym razem raz w tygodniu.;-)

reklama
Do góry