dzag82
Mama Tymka, Witka i Brunka
LeRemi – ok. 25 cm to długość mojego Bąbla. Nie był zmierzony, bo „już się nie mierzy” ;-).
kakakarolina
No może, w końcu siedzi bidula w wodach, to i ciśnienie inne ;-). Poczekam te 4 tygodnie i się zobaczy. Ale pocieszyłaś, że to się zdarza u chłopców.
anikaaa, ja też się stresuję przed wizytą, więc to chyba normalne ;-). Trzymam kciuki.
stokrotka.af, co do tych terminów to takie wróżenie z fusów. Ja – według daty owulacji (która była spóźniona) i pierwszych pomiarów płodu miałam termin wyznaczony na 4 sierpnia. A teraz – albo Bąbel nadrobił tydzień albo cuda się dzieją, bo wszelkie pomiary od dwóch miesięcy wskazują jako datę porodu koniec lipca
.
juditka, już jesteś po. Mam nadzieję, że wszystko poszło gładko.
kakakarolina
No może, w końcu siedzi bidula w wodach, to i ciśnienie inne ;-). Poczekam te 4 tygodnie i się zobaczy. Ale pocieszyłaś, że to się zdarza u chłopców.Czytałam właśnie w wielu miejscach, że jak się słodkie zje to Maluch zaczyna fikać. No to zafundowałam sobie wczoraj jakąś godzinę przed badaniem McFlurry. I co? I Bąbel spał słodko i ani myślał się obudzić i poruszać :-). Rączkę cały czas do czoła miał przyłożoną, główkę spuszczoną, jakby chciał powiedzieć "co za rodzice mi się trafili, cały czas mi tu zaglądają i wielkie halo robią, żenada" :-).”Nina25” pisze:mala.di zjedz coś słodkiego, wypij szklankę zimnej wody i poleż na plecach złap ze 3 takie głębokie wdechy maluszek powinien się rozfikać
anikaaa, ja też się stresuję przed wizytą, więc to chyba normalne ;-). Trzymam kciuki.
stokrotka.af, co do tych terminów to takie wróżenie z fusów. Ja – według daty owulacji (która była spóźniona) i pierwszych pomiarów płodu miałam termin wyznaczony na 4 sierpnia. A teraz – albo Bąbel nadrobił tydzień albo cuda się dzieją, bo wszelkie pomiary od dwóch miesięcy wskazują jako datę porodu koniec lipca
.juditka, już jesteś po. Mam nadzieję, że wszystko poszło gładko.
ale to nie jest już ważne. Najważniejsze, że z dzidzią jest ok
Tak potem sobie myslalam,ze przeciez dzieciaczki sie rodza majac kolo 50cm,wiec na polmetku maja wrecz obowiazek osiagac 25cm!No zablyslam wczoraj ze hej