Wszystkim dziewczynom gratuluje udanych wizyt
Aia i Miemie trzymam kciuki zeby dzieciaczki fiknely koziolka i byly glowka juz na dole
Kakarolina witaj w klubie anemikow.Ja lykam ascofer 3*2 powinnam ale biore tylko 2 dziennie bo zapominam.Mam nadzieje ze cos tam dziala
Marcia ja mam tez accucheck glucometr i w ulotce pisalo ze wyniki sa o 11 wyzsze tak wiec mozesz sobie odejmowac tyle.Nieraz byly skargi na te glucometry ale raczej nie chodzilo o zawyzanie wynikow
Paski kupilam na alegro po 30 zl.A podwojne opakowanie mozna kupic za 50 ,wiec wychodzi po 25 za op.
Dawno nie robilam badania moczu.W najblizszych dniach musze sie wybarac na morfologie i ten mocz zeby sprawdzic czy nie ma bialka z cisnienia albo cukru w moczu.Wstyd sie przyznac ale kuje sie sporadycznie i wogole nie dbam o diete.Przyjelam wiadomosc ze cukrzycy nie mam.A tak naprawde to nie wiem czy jej nie mam

Po jakis duzych kalorycznych potrawach cukier jest ok a nieraz po zdrowym malym wyskakuje.
Jak wasze dzieci takie duze to moje juz pewnie ze 3 kg wazy

A tak mi sie marzyla mala kruszynka ok 3 kg.No nic moze jakos urodze.
Czy tylko ja mam problemy z cisnieniem?Dzis mieszcze sie w normie ale boje sie cokolwiek robic i po wysilku zaraz lece mierzyc.Musze zapytac gin jak to jest .Czy musze sie przejmowac wynikiem bezposrednio po wysilku.Wkoncu to zalecaja troche odpoczac przed pomiarem.Wtedy cisnienie mam na razie ok.Ale z luizka tez w 34 tyg zaczelo skakac a pod koniec to juz bylo niezaleznie od tego czy siedzialam czy chodzilam
Heh jak nie urok to...Sprobuje w tym tyg zrobic badania
Zuzia ja juz po wczesniejszych wizytach gratulowalam ci corci i nie bralam pod uwage innej opcji.Ciesze sie razem z toba