Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zapominajka, piękne zdjęcia, fajnie kości widać... i zgodnie z teorią którejś dziewczyny, będzie dziewczynka, bo tętno powyżej stuczterdziestu iluś.... kurcze musze odszukać ten post...
gratuluję wam wszystkim pięknych zdjęć i udanych wizyt oraz tzrymam kciuki za pozostałe dziewczyny mam do was pytanie
które badania wykonywane są na NFZ, a o które muszę martwić się sama?? np. te genetyczne pappa itp
tzn. czy lekarz mówi mi o badaniach, które powinnam robić czy jedyna moją informacja bedzie internet??
Flądra to zależy, czy chodzisz do lekarza na NFZ, czy prywatnie.
Jeśli prywatnie, to pewnie za wszystko zapłacisz.
Jeśli na NFZ to lekarz daje ci skierowania. Tylko w tym wypadku ppap jest bezpłatny dopiero po 35 roku życia chyba.
dziękuję, chodzę na NFZ i właśnie po pzreczytaniu różnych wypowiedzi boje sie, ze lekarz o czyms zapomni, coś pominie, albo nie zrobi odpowiednich badań w odpowiednim do tego terminie...itd. ide 22.10 na kontrole czy dzidzia dalej jest i pewnie wtedy dostańę skierowanie
poza tym mam propozycje do moderatorki-może jakis wątek ze zdjeciami brzuchów co bym sie nie czuła samotna z napompowaną bańką na tak wczesnym etapie