Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Eve i Pandora bardzo mi przykro. Tulę Was mocno.... Sembonzakura trzymam krzciuki za ciebie i Twoje maleństwo &&&&&&&&&&&&&&&&, będzie dobrze.
Ja dzisiaj również mam wizytę u gina ok. 16-j ale pewnie bez usg bo tam nie ma w gabinecie usg chodzę do tej doktorki bo jest naprawdę super babka a usg robi mi czasami w szpitalu. ciekawe jak będzie teraz.
wróciłam. Nie było USG bo pan doktor powiedziała że dzieciaczek się chowa za miednicą i dostałam termin skanu już w szpitalu na 12 listopada. Zrobiono mi wszystkie badania i wywiad, niedługo powinnam dostać wyniki pocztą. No i to tyle na razie. Achh n i założono mi kartotekę.
ja też byłam przekonana że w 8 tygodniu można chociaż posłuchać serca, no ale nie będę się kłóciła z lekarzem, szczególnie że wszystkie moje koleżanki miały skany dopiero w 4 msc. Ale za to prawdopodobnie od razu dowiemy się płci na pierwszym skanie. M zawiedziony, chłopak całą noc spać nie mógł bo się tak ekscytował wizją zobaczenia malucha.