reklama

Wizyty u lekarza

no i ja po wizycie i pierwszym usg... dzieć 3 tyg. młodszy niz wychodzi z @
blank.gif
Ja myslam ze to juz 10/11 a na usg ledwo 7 wiec nie za wiele widac. Bynajmniej serucho bije ale troche mnie to zastanwia bo test- byle jaki najtanszy z rossmanna wyszedl po sekundzie w niby 4/5 tyg z grubymi krechami....no nic zobaczymy co bedzie dalej. Termin z @ 19.05 z usg 01.06, waga startowa 0,4kg wiecej niz w pierwszej ciazy wiec nie jest zle:)

reklama
Devi gratuluje udanej wizyty, najważniejsze, że serduszko bije więc dzidzia będzie rosła teraz szybciutko. U mnie przy pierwszym usg był tylko pęcherzyk i serduszka nie było na co lekarz sie zdziwił, a 2 tyg później wszystko się unormowało i dzidzia odpowiadała wielkością na swój wiek.

Devi gratulacje! Nic sie nie przejmuj ta różnica miedzy terminem @ a z USG. Mi test dzień po miesiączce wyszedł pozytywny i co? Po po pierwszym USG o 2 tygodnie płód młodszy. Teraz jestem w 10 tygodniu i różnica miedzy tymi terminami to już tylko 3 dni. Bobo szybko nadgoni :)

No to z dzidziolem wszystko ok,sluz tez wg gin juz bez zastrzezen,serducho wali ok 180 uderzen,kosmowka sie nie odkleja,krwiaka nie ma,szyjka ok.... generalnie wszystko gra,mam wziac ciepla kapiel zeby rozluznic wszystkie koncowki nerwowe,na cito robilam morfologie,mocz i te watrabowe cuda... wyniki jeszcze dzis beda u gin,mam do niej zadzwonic ok 19...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry