reklama

Wizyty u lekarza

reklama
Właśnie wróciliśmy z kolacji - Mój zabrał mnie z okazji udanej wizyty :) Jesteśmy szczęśliwi!
Od pierwszego USD (25.09.2012) nasz maluszek urósł 10-krotnie. Wówczas mierzył 1,6mm. Teraz mierzy 1,51 cm. Widziałam bijące serduszko co wywołało łzy szczęścia! Według USG wiek ciąży to 7w6d czyli idealnie zgodnie z OM, Termin porodu 25.05.2013!

Po USG lekarz założył mi Kartę przebiegu ciąży gdzie wpisał wszystkie wyniki badań (których dzisiaj stertę przytargałam). Dostałam kolejne skierowanie na badanie morfologii i moczu, receptę na kolejne opakowanie Duphastonu i kolejne usg w 13 tc (to rozszerzone).

Dzięki za Wasze kciuki! :)

Ostatnia edycja:
dziękuję wam, jesteście kochane... póki co nie myślę co będzie za 3 miesiące, nawet nie wiem czy nie odłożę starań o kolejne maleństwo na "za jakiś czas" muszę to dopiero ogarnąć....

Pandora bardzo mi przykro. Trzymaj się.

Dziewczęta stwierdziłam że wracam... tęsknie za Wami :zawstydzona/y: i staram sie nabierac więcej dystansu do tych wszystkich strasnzych sytuacji.

My mamy sie dobrze chociaz od wczoraj jestem przeziebiona i leze w lozku. Boli mnie gardlo i mam katar ale bardzo dzielnie walcze z pomoca cytryny, czosnku, pastylek isla i aromactiv. W czwartek mam wizyte z usg prenatalnym i juz trzese sie ze strachu...

acha od dzis nie bore juz duphastonu (wg. zalecen ginki).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry