• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

agulqa no czekałam na wiadomości. Najważniejsze, że wszystko ok, chociaż rozumiem Twój zawód, bez sensu, że nawet Ci dzidzi nie pokazał na chwilę :-( czyli i u Ciebie prawdopodobnie chłopiec :-D a następną wizytę masz w moją rocznicę ślubu :-)

reklama
Sprite nie wiem czy jest ok. Bo mi gin nic nie mowil. Ł tylko wypatrzyl ze wychodzi 20w4d czyli duzp za duzo co mnie martwi... gin tylko powoedzial ze wszystko posprawdza na kolejnej wizycie. I mawet nie o zdjecie chodzi tylko o fakt olania mnie zupelnego. Nie znam crl, nie widzialam serduszka no nic totalnie. Monitor byl do mnie zupelnie tylem. Poczulam sie jak jakis inkubator...

Emilchen oby ta data i dla mnie byla szczesliwa bo teraz mam 4tygodnie w nerwach :-( mi chce sie ryczej najnormalniem w swiecie a Ł jeszcze wonty ma. Nigdy chyba facetow nie zrozumiem :-(

Ostatnia edycja:
agulqa mojej koleżance wychodził termin z usg z rozpiętością nawet 3 tygodni - np. raz na kwiecień, raz na połowę maja, także to się może zmieniać widocznie. Ostatecznie urodziła w terminie, czyli 23 kwietnia.
U mnie raz ginka sobie wydrukowała zdjęcie - nawet mi nie dala obejrzeć, tylko sobie schowała do dokumentacji.

Popłacz sobie, będzie Ci lżej. Tyle czekania, nerwów przed wizytą i tu jeszcze taki jej przebieg :/ na pewno data będzie szczęśliwa, zobaczysz! a facetów ciężko zrozumieć...

Ostatnia edycja:
Chxialam tylko zeby Ł ze mna jechal i popatrzyl, zebym ja przy okazji lepiej sie czula ale to nie znaczy ze mnie tam nie bylo i nie chxe wiedziec co dzieje sie z moim dzieckiem. Ale Ł oczywiscke jest najmadrzejszy a ja wyolbrzymiam wiec wiecej nie pojdzie skoro robie taki problem z tego. Ehh ide spac bo mi sie odechciewa :-) najchetniej pojechalabym sobie na tydzien do mamy i sie zresetowala, ale teraz w pt ona ma przyjechac do mnie wiec lipa.

Dobranoc

agulqa, wiekiem ciąży się nie przejmuj, bo wystarczy lekkie obsunięcie kursora i już inne pomiary wychodzą, co wiąże się z wiekiem. a może Ł czytał nie to co trzeba. wydaje mi się, że jeżeli lekarz zauważyłby coś złego, to ma obowiązek Cię o tym niezwłocznie poinformować. nie martw się.

Agulqa- rozumiem Twoje nerwy, też bym się wkurzyla, ale pomyśl sobie, że to była taka wizyta dla tatusia, niech się chłopak pocieszy tyle jego ;)
Jakby coś było nie tak to lekarz powiwdxialby Wam o tym.
Nooo i gratuluję Robercika :D

Jezyk tyle ze na usg polowkowe Ł tez mial isc, a teraz co albo nie pojdzie bo obrazony albo znowu ja nie bede nic wiedziala. No i dziekujemy, po tej informacji Ł nagle mial 2m wzrostu i to bez kapelusza ;-)

agulqa, doskonale Cię rozumiem!!! Ł zachował się trochę nie fair, awanturując się i nie próbując Cię nawet zrozumieć, mój to już wie, że po każdej wizycie na NFZ jestem wkur*wiona i tylko pociesza. A Ty jak masz wątpliwości czy coś, to idź na USG prywatnie, u mnie to 80zł, więc jeśli miałabyś przez to spać spokojniej ;-) Ja też zdjęć nie dostaję, dzidzię ledwo widzę na tym zaje*bistym sprzęcie i doczekać się nie mogę połowy września, żeby wreszcie pooglądać i posłuchać do woli :-D

reklama
Agulqa m.in.ja wam pisalam ze mialam roznice w terminie z 2-3tygodniowa rozbierznoscia a jeszcze z kalendarza co innego wychodzilo:) Spox tak bywa jeszcze czas nim okresli ci dokladniutki termin porodu i wtedy pisuje go do ksiazeczki. Przynajmniej ja tak mialam. I gratki za prawdopodobnego synka!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry