reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

nieobecna, AZA, cudowne bobaski!!!

Ależ się mojego badania nie mogę doczekać! Jak wparuję do gabinetu to chyba od progu wykrzyczę, że 12tc minął i że teraz będę piać z zachwytu i ma mi zdjęcia porobić i pokazywać moją cudną Fasolkę! :-D

reklama
Nulini i prawidłowo ;) i płci zarzadaj jestem ciekawa ;) ale tak jak u AZA czuje chłopa tak u ciebie czuję laseczka, wiec pewnie będzie na odwrót ;)

Doggi - Aleksandra odpada bo ma w sobie literkę R. Mimo, że myślałam nad tym imieniem. Już kiedyś pisałam, że mój Mąż nie mówi R (a mamy w nazwisku) i gdy Młody na święta zjadł szkło i ja go ratowałam a on dzwonił na pogotowie to był wielki problem.. bo priorytetem było przeliterowanie imienia i nazwiska.

jezyk - dzięki, dzięki! :) to dlatego, że sprawdzałam jaki dzień będzie za tydzień, wizytę mam w przyszły piątek - 18.07 :)

ciąża zjada mi szare komórki ;)

Padłam!!! :-D
Ja tam jednak nadal liczę na synusia :-D A na USG za tydzień na bank nie poznam płci, na tym archaicznym sprzęcie nie ma szans :baffled: Planuję iść "dla pewności" na USG prywatnie, tylko się waham, czy w 13t3d czy w 13t6d (akurat weekend mam pomiędzy...), żeby właśnie ktoś jeszcze raz sprawdził dokładnie, czy wszystko ok...

Nieobecna, sliczny maluszek;)
Aza, Nie wiem dlscxego ale Twoj mi sie nie pokazuje. Laduje sie tylko pasek medicover I to na tyle. Wogole mi dzisiaj jakos dziwnie forum w tel dziala :(

Nieobecna ale superowa fotka :)))))

Doggi hmmm... powiadasz chłopiec.... Zobaczymy czy jest z Ciebie jasnowidz :))) Choć wolałabym dziewczynkę, najwyżej z Nulini się zamienię bo ładne dzieci rodzi :))))

Indii no widzisz, nie wiem czemu...

reklama
Do góry