reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Emilchen główka się jeszcze wyrówna ola długo miała dużo większą niż resztę tez byłam w stresie ale po mału ola się wydluzala a główka juz nie rosła albo niechaj bardzo i urodziła się z piękną proporcjonalna główką :)

Agulqa_b strasznie juz chce robić zakupy dla maluszka, ale wciąż się wstrzymuje :)

Sprite no w Zgorzelcu jak o 8 się jest w lidlu to trzeba uważać żeby nie oberwac ludzie sobie z rąk wyszarpuja wszystko kosze poprzewravane masakra! Jak były staniki fitness to poszłam o 8 po odwiezieniu oli do przedszkola bo sis chciała żebym zobaczyła jakie są rozmiary i normalnie podejść do koszy się nie dało, a jak próbowałam podejść jedna laska szarpnęła mnie i odepchnela tak ze się przewrocilam masakra jakaś!

reklama
Doggi no ja wstrzymuje sie by sprawdzic co dokladnie mam i miec miejsce w miesxkaniu. Ponoc wanienke mam dostac od znajomego ;-) zawsze cos, ciesxe sie :-) nooo i moze dzis lub jutro jak dobrze pojdzie czyms Wam sie pochwale ;-)

Hej ho ja juz po wizycie. Nie dane mi beda sukienki będzie jednak chłopak.
Wszystko wporzadku, rosnie ladnie 321g wazy i wielkosc glowy i brzuszka wyprzedza termin o tydz! Ale poprzednio tez głowa byla 'do przodu', zreszta my z mezem małych nie mamy.

Gosiane super ze wszystko w porządku i przed 19 się wyrobilas ;) chłopca tez możesz w sukienki ubierać ;) mama mojego kolegi ubierala go w kiecki i kitki robiła a M nie dał się stłamsić tzn swej męskiej natury i ma zdjęcie gdzie jako piękna blond laska w sukni z kitkami podciąga kiece, wyciąga fjutka i sika jak porządny facet :)

reklama
Do góry