reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Aza super, że wszystko dobrze :tak:
Femme Ty to też się masz z tym doktorkiem, zbędne stresy, może jednak warto zmienić...
Aob ależ duże Twoje dziecię, super że jest ok :tak:
U mnie dziś szybka wizyta, sprawdzenie przepływów i wszystko ok, za tydzień powtórka 17.12 idę po zwolnienie i znowu szybciutko obejrzymy małą, a głównie pępowinę i przepływy.

Aza super ze szyjka OK. Co do szpitala doskonale rozumiem bo ja dlatego chce na Brochowie iz mam tam wsio obcykane i juz cztery razy lezalam:) Ale chce sie zabezpieczyc w razie czego cc w Olawie.

Femme zmieniaj lekarza! Bez sensu zebys sie stresowala.

Aob super ze wsio OK i podejscie lekarza pozytywne! A Nikos wielki!

Unita super ze i u ciebie OK:)

Ja cc tez super wspominam. No i mnie blizna po 2tyg.juz nie bolala a maluska ze polozna i moj gin dziwili sie jak oni dziecko wyciągneli:)

Haha i ja 18.12 na 18.00. No i niezapowiedziana wizyta u innego gina 16.12. Na ktg nigdy nie chodzilam.

Ostatnia edycja:
Aob super ze wsio ok
Ja juz ponad tydzien chodzd z rozwarciem i nie biore pod uwage ze nie doczekam stycznia mimo ze nie leze plackiem :p ale i takich zalecen niw uslyszalam :p

Aob ja dzis zaczelam 37tc :p
Czyli chyba podobnie mamy :p

Unita gratki

Ja to w ogole dzisie sie ze przy wyjsciu ze szpitala nie zlecili mi ktg skoro ruchy ich niepokoily
No i nie wiem czy pisalam, ale juz nie prowadze karty ruchow mlodego
Za duzo nerwow mnie to kosztowalo

Ale sie wkur.wilam od rana
Z tego co wiem wymaz na paciorkowca powiniem byc pobrany do konca 35tc
W zwiaKu z tym pobrali mi jak bylam w szpitalu
Dzis tesciowa bedac w miescie pojechala do szpitala odebrac moj wynik i wypis i co sie okazuje, ze zrobili z tego wymazu jakies inne badanie a nie na paciorkowca
I co teraz? Baby mowia ze mam przyjechac i mi zrobia, ale co z czasem skoro ja juz w 37tc jestem?

reklama
Do góry