reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Tasia, goferek gratuluje dobrych wiesci;-)

Tasia mi moja prorokowala (na wizycie 18.12) ze wroce jeszcze tej nocy albo najdluzej w ciagu tyg urodze i dalek nic:-)

Goferek a Ty ktory tydz jestes teraz ze tak Ci sie nie spieszy?:-)

Nulini, alecta, codziennie małej powtarzam, że ma wytrzymać do stycznia, może się uda :-)

aob 66
, u mnie leci 40 tydzień.

Wg om mam termin na 4 stycznia, wg pierwszego usg na 7stycznia.
Moja lekarka prowadząca na każdej wizycie twierdzi, że nie wytrzymam do stycznia a lekarz u którego byłam dziś (moje lekarka jest na urlopie) wróży mi termin z usg a nawet później.

Byle do stycznia, a potem niech się dzieje co chce:-)

goferek, wiem, co czujesz, ja z terminem na 2 stycznia też nogi z całych sił zaciskałam i jak ktoś mi wróżył poród w grudniu, to miałam ochotę zatłuc żywcem :-D

Goferek, to terminy masz jak ja, tylko ja z usg 6.01 :-) Na wizycie 2 tyg było już mini rozwarcie i póki co cicho sza... Jeszcze 34 h do 2015...

reklama
Do góry