reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Ja też wolałabym jakiś ciemniejszy, np ciemnozielony. Ale trzeba faktycznie wziąć pod uwagę temperatury. Lato może być gorące jak poprzednio. Z kolei jasny będzie się potwornie brudzić, może sama gondola ciemna a daszek jasny??

reklama
Ja myślę o tym żeby gondolę kupić jasną (gondola najmniej się poniewiera, no i dziecko w ubłoconych bucikach nie zasiada). A spacerówkę już ciemniejszą. ALe to na razie takie ad hoc przemyślenia bo jeszcze nie rozeznałam tematu.

A ja przegladalam wozki roan (chyba tak sie pisze:zawstydzona/y: ) i strasznie mi sie spodobaly. I cena rownie znosna. To teraz poprosze rozeznane o ewentualne wady tychze wozkow:confused:

Znajoma ma Roana i na pewno jego wadą jest to, że jest strasznie ciężki nawet jak niesie się w dwóch. Mówię tu oczywiście o sytuacji gdy np wnosimy wózek do tramwaju (z dzieckiem)

kurcze...to chyba odpada, bo ja chuchro jestem. chyba ze bede krzyczec zeby mi pomagali wnosic. :-)

Z doświadczenia wiem, że wchodząc do tramwaju czy autobusu zawsze znajdzie się taka miła osoba, która pomoże wnieść wózek :tak:. Tylko, że zawsze połowa ciężaru spada jednak na właściciela :-(

Blanes wszystko zalezy od ciebie na jaki sie zdecydujesz,sam stelaż wózka moze wazyc od 5-6 kg w zwyz,najlzejsza gondola od 4,5 kg,stelaż do spacerówki też os 4,5 kg,przy zakupie wzka musisz z tego co sie orientuje wziąść pod uwage czy mieszkasz w domku i zostawisz wózek np w garazu czy w bloku i czy w bloku jest wózkownia do przechowywania woków czy będziesz musiała wnosic go codziennie np na 3 pietro,wszystko zalezy od ciebie i twojego mężulka jaki kupicie i jaki bedzie dla was najpraktyczniejszy,pozdrawiam

reklama
my jak narazie wybraliśmy chicco s3 kolor czerwony (żeby do samochodu pasował ;) )
zwiedziłam juz pare hurtowni z wózkami i jak do tej pory dla mnie ten był najlepszy. na rączce ma hamulec ręczny i blokade przedniego kólka.
w Polsce cenią sie za niego ale tu w londynie cena nie jest tak tragiczna :) taniej niz w polsce.

Do góry