reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Ja jeszcze nie myślę o kolorze. Trzeba by spytać doświadczone mamusie które kolorki są najbardziej praktyczne.

reklama
Mój wózeczek już dotarł :tak:
Jest dokładnie taki jak na zdjęciu. Mąż sprawdził stabilność i stwierdził, że jest ok. Ja sprawdziłam jak się prowadzi i jest super :-), można amortyzacja też w porządku. Jest dość ciężki, ale mi to akurat nie przeszkadza, bo nie mam zamiaru go nigdzie nosić. Gondola jest zamontowana na takich adapterach jak fotelik samochodowy, więc jak dokupię z firmy implast, to będę mogła go montować na stelażu. Także narazie jestem bardzo zadowolona, ale oczywiście wszystko okaże się przy użytkowaniu.:tak:
Tylko nie mogę się nim nacieszyć, bo mój mąż sprawdził wszystko i zapakował go spowrotem w pudło:-(. Powiedział, że nie chce zapeszyć:-(

No to super Jolu.
Najważniejsze że jest solidny. A czy się sprawdzi to się nie martw: żadna z nas nie będzie wiedziała ;-)

o ja! musiałam się do 4 strony cofnąć żeby całą dyskusję przesledzic, jak zwykle bardzo to wszystko pouczające:) ja obstaje przy zakupie osobno gondoli i spacerówki ze względów kilku:
- z dzidzia będę biegać po lesie (brudzenie)
- towarzyszyc nam będzie duży pies(ocieranie sie i brudzenie)
- amortyzatory moga długo nie wytrzymac tak wyboistego terenu
- po jesieni przy ziemie będzie mój wózek bardzo zmęczony zyciem, tak jak był mojej siostry, ktyóra równiez mieszka blisko lasu tylko płaskiego- koniec końców i tak kupiiła 2 wózki.
Czyli powiedzmy do 1000 gondolka i potemwyjechana w kosmos spacerówa:))) a fotelik do autka juz mam, dostałam od znajomych.
.... a jeszcze auto musimu zmienić i zrobić mojemu Kotu prawko hiihih- ale będzie ubaw :p

Ja jakos boje sie wyraznych kolorow typu czerwony ,wole neutralne ale wiadomo jasny brudzacy

Kolory nie mogą być za ciemne, bo będą przyciągały słońce i dzidzi będzie za gorąco, poza tym będą szybko blaknąć, szczególnie budka.
Ja miałam żółty wózek z granatową budką i po jednym dziecku strasznie zmieniła kolor, oczywiście to zależy też od jakości materiału.

No popatrz, na to nie wpadłam... dzięki. czyli nie co nam sie podoba tylko to co praktyczne niestety...:tak:

my jeszcze nie zdecydowalismy sie ani na firme ani na kolor wózka,ale raczej wybierzemy jakis jasny,bo na lato w ciemnym wóziu kruszynka sie ugotuje,buziaczki

reklama
Nasza wymiana informacji jest super!
Jakoś nie pomyślałam że to będzie lato i wózek będzie patelnią :eek:
A chciałam grafitowy!

Do góry