reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózio dla kruszynki:)

kachasku ja po niemiecku umiem tyle o ile :zawstydzona/y:
Ale na stronie jest napisane:
Ebenso kein Versand nach:
Litauen, Slowakei, Tchechien, Ungarn, Slowenien, Estland, Lettland und Polen.
:-(​

reklama
Jolka wózeczek bardzo mi sie podoba, tylko niestety dla mnie za ciężki. Zazdroszczę ze nie musisz brac pod uwage tego kryterium.

anielap ten twój też jest super :tak: i ja tobie zazdroszczę, że możesz mieć wózek na takich kółkach:-D
No i ja na taką cenę sobie pozwolić nie mogę :zawstydzona/y:

Esiu, pomogłaś :-) mnie tam nie przeszkadaza, że jest ciężki ;-), poza tym ja właśnie szukałam skrętnych. Jakbyś jeszcze mogła się dowiedzieć jak się sprawuje amortyzacja, to byłoby super :tak:
Przepraszam że dopiero teraz :zawstydzona/y:
Amortyzację chwalą obydwie moje koleżanki :tak: Jedna z nich chodziła z tym wózkiem na grzyby (dosłownie) i synek potrafił słodko i spokojnie spać, gdy ona przedzierała się przez krzaki i wertepy :tak:

Wygląd ma nawet ciekawy, tzn podoba mi się. Ale...
Nie ma opisu jak jest regulowane oparcie i podnóżek. I ja wolałabym pełną rączkę. Ale ma za to fajną, przystępną cenę.

Mam znajoma ,która jezdzi tym wózeczkiem jest zadowolona ,ale dla mnie za nisko raczki .
Z parasolek sa świetne Jane ale drogie

reklama
Pycia wygląda ciekawie:tak:
my przywieziemy z Niemiec (mama już kupiła) taki. (miałam w Polsce kupić inny, ale zabierzemy tamten, bo bez sensu będzie, żeby tam stał, a my wywalimy kasę na kolejny) tyle, że kosztował 50 euro (nie wiem jak z przesyłką, bo kupowała w schleker'ze wysyłkowym, ale to max 10 euro)
nie ma ani pompowanych kół, czy odwracanej rączki, ale opinie o nim czytałam dobre
no i waga:-)i cena...:tak:

Do góry