reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózio dla kruszynki:)

reklama
A ja jeszcze przed wyjazdem na urlopik kupiła Chicco Multiway. Wypróbowaliśmy przez tydzień w górach, na śniegu - nie jest może malutki ale w miarę lekki i super się go prowadzi, no i kosztuje ok 420zł na allegro. Ja odebrałam osobiście i jeszcze dostałam rabat. A poleciła mi go kumpela, która miała poprzedni model - CT04 i była przezadowolona :-)

No i ja mam porównanie do Graco Mojo, który jest wg mnie tragiczny - moja siostra ma i przez tydzień na wyjeździe go obserwowałam - często skrzypi potwornie, waży tyle samo co nasz, jest może troszkę węższy po złożeniu ale i rozłożeniu niestety też - dziecko ma mniej miejsca.

McLareny super, ale ja nie chciałam znów wydawać dużo kaski na wózek, niania i tak chodzi na spacery z quinny, bo jak mówi "już rozgryzła rozkładanie i podnoszenie oparcia (które jest BTW, do d..y), a prowadzi jej się super). Na pewno nigdy już nie kupię spacerówki, której oparcie składa się za pomocą paska. Z tym, że jak kupowałam wózek to zwracałam uwagę raczej na gondolkę, nie myślałam przyszłościowo, a szkoda ...
Może ja też w końcu opanuję to składanie oparcia i wiosną będę po pracy biegała na spacerki z niunią, jak będzie dłuższy dzień :)

Monika ja też chciałam chicco ct04 lub multiway :tak: niestety ze względu na wrażliwość oczu Maksia musieliśmy poszukać spacerówki z obracanym siedziskiem :-(
Dlatego jeździmy naszym Jaguarem i jest fajnie :-D

fajny:tak:
my też chcemy kupić Maclarena, ale dopiero latem. Teraz - mimo, że na początku tak narzekałam:confused: - nasza spaceróka Bebecar Icon sprawdza się bardzo dobrze.

I jeszcze taki ale tego bedziemy uzywac jak Ameli bedzie wieksza:
Quinny Zapp Pushchair in Pink , Quinny - Babies R Us

jeszcze jeden???:confused:
to do kiedy dziecko jeździ w wóźku:baffled: myślałam, że Maclaren będzie już ostatnim:dry:

Może się mylę, ale sądzę że dziecko jeździ w wózku dopóki nie chodzi - ja np. wyskoczyłam bezpowrotnie jeszcze przed skończeniem roczku :tak: (szczerze współczuję moim rodzicom ;-))

Są dzieci które chodzą ale na spacerku jedzie pusty wózek bo jak się zmęczą to albo do wózka albo na rączki. :tak:

A Zappa mam, bo służył mi do tej pory jako baza pod maxi-cosi. Ale chyba powoli czas na zapięcie do niego siedzenia bo Zosia ma już w nosie jeżdżenie w foteliku. I tak długo wytrzymała :-)
Nawet nie wiedziałam że jest od 6 miesięcy :happy2:

Zapp to efekt mojego napalenczego temperamentu:zawstydzona/y:kupilam zanim pomyslalam bo bylo 20 funtow taniej:dry::sorry2:coz....
Maclaren to juz przemyslany zakup :-D

reklama
Monika chicco multiway jest super!Tez mialam go kupic.Nie kupilam bo wozek kupowala mama z babusia i mialy one zadecydowac ktory.Wygral maclaren bo kolorek sie bardziej spodobal:tak: no i powiekszana budka;-) ale jak juz pisalam Twoj tez jest ekstra! Maja go moje koezanki i baaardzo sobie chwala:-)

Zapp jest ok,sklada sie do malenkich rozmiarow ale Melka lubi pospac zdrowo na spacerku a zapp sie nie rozklada:no:.Fajny na zakupki w supermarkecie:nerd:

Do góry