reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózio dla kruszynki:)

Zapp jest dokładnie na zakupy. Albo dla starszego dziecka na spacer jak dziecko już leci non stop przy wózku.

reklama
Chwalę sie... :-)
Dziś dokonaliśmy zakupu nowej bryki dla Zuzanny. I oczywiście coś zupełnie innego niż upatrzyłam sobie wcześniej. Jutro jazda testowa:-) Zobaczymy jak sie sprawdzi...​

kobitki poradźcie. macie jakieś informacje na temat HAUCKA? jakoś ten wózek za mną "jeździ". bo że chodzi, to tak głupio napisać :-)

niuni a o jaki konkretnie model ci chodzi? Bo ja mam Haucka i jestem jak dotąd zadowolona, ale to jest dość ciężka spacerówka na pompowanych kołach :tak:
Ale chodzi za mną (bądź jeździ ;-)) jeszcze parasolka Hauck...przydałaby się na wypady samochodem na zakupy (co prawda mamy samochód kombi, ale ciężko tak ciągle wkładać i wyciągać taki klocek ;-)) ale M jak usłyszał to popukał się w głowe :-:)crazy:

A my dziś przetestowaliśmy parasolkę - kupiłam taką też z myślą o szybkich wypadach na zakupy. Wózeczek jak na razie bardzo mi się podoba, lekki, prosty i szybki w obsłudze. Czarkowi też się spodobał, zbadał każdy element i chyba teraz lepiej zna się na osłudze niż ja :-D

szopka, wygląda fajnie. A oparcie rozkłada się na płasko?

Myślicie, że za rok nasze maluchy będą jeździć jeszcze w wózku? :unsure::baffled:
Jeżeli tak, to czy taka parasolka wystarczy? :confused::confused::confused:

Szopka-fajny ten wasz wozeczek.Ja to mam taka ciezka krowe ze hoho.Bartek jak z samochodu wyciaga to narzeka.Wiec czekam az sie bardziej wkurzy i wtedy wyjade mu z pomyslem zakupu nowego.Bo teraz nie mam szans z tego wzgledu ze za bardzo sie naprodukowalam przy zakupie obecnego.Na jedno jego nie bylo 100 moich tak.No to teraz mam:baffled:

szopka, wygląda fajnie. A oparcie rozkłada się na płasko?

Myślicie, że za rok nasze maluchy będą jeździć jeszcze w wózku? :unsure::baffled:
Jeżeli tak, to czy taka parasolka wystarczy? :confused::confused::confused:

Oparcie rozkłada się tak do ok. 30-45 stopni.
Ja myślę że to zależy od dziecka i jego preferencji czy będzie chciało i jak często korzystać z wózka za rok.

reklama
Ja mam haucka jeep-spacerówkę-superlekka, wogóle świetny wózek, nie składa się w "parasolkę" ale zajmuje bardzo mało miejsca. Na allegro-polecam Wam dziewczyny(a cena też robi wrażenie)

Do góry