neilaaa
Fanka BB :)
agulalula zakochałam się w tym wózeczku. Świetnie wygląda ten jeans ciekawe czy na żywo też tak się prezentuje
, ale póki co odstrasza mnie cena szczególnie za wersję 2w1 i waga 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez bym taki chetnie kupila, ale ze tak powiem od obcych ludzi jakos nie bardzo mi sie widzi kupowac, ale od znajomych chetnie sama bym kupila, ale akurat wszystkie dzieciate i wózki pozajmowane na najblizszy rok hehe, siostra za darmo by mi oddala ale jak ja urodze to akurat jej sunus bedzie dopiero w spacerówce smigal wiec niestety musze kupic, ale postaram sie wybrac jakis w rozsądnej cenieMarzenixx masz rację, dlatego ja pooglądam, pojeżdzę w sklepie, a kupię najprawdopodobniej używanyJak trafi się na dobrą okazję to można za 1/3 ceny kupić.