reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wózki

Jest jest,i mi sie wydaja takie jakies dlugie.....nie sa brzydkie ale jakos mnie do tych taczek nie ciagnie;-):-p wogole tez mi sie wydaja nie stabilne.

reklama
mi sie wszystkie podobaja ale nie kazdy bym chciala miec, bo nie kazdy mi i do mnie pasuje to jest tak ze widze ladny ciuch na jakiejs kobiecie i bardzo mi sie ona w tym podoba ale wiem odrazu ze ja bym czegos takiego nie ubralo bo ... to i to tak jest chyba z wozkami i wydaje mi sie ze jak juz bedziemy je mialy to "nasz" wozek bedzie najladniejszy i naj bardziej super i tak bedzie myslala kazda z nas :-)

mi sie wszystkie podobaja ale nie kazdy bym chciala miec, bo nie kazdy mi i do mnie pasuje to jest tak ze widze ladny ciuch na jakiejs kobiecie i bardzo mi sie ona w tym podoba ale wiem odrazu ze ja bym czegos takiego nie ubralo bo ... to i to tak jest chyba z wozkami i wydaje mi sie ze jak juz bedziemy je mialy to "nasz" wozek bedzie najladniejszy i naj bardziej super i tak bedzie myslala kazda z nas :-)

amen :tak:

U nas wyszło tak, że rodzice sprezentowali nam wózek. Ale najpierw ja wypatrzyłam go na allegro (używany), przymierzyłam się do nówki w sklepie i poprosiłam ich by obejrzeli na żywo i jak będzie ok to kupili. Sprzedawca mieszkał od nich 20 km a od nas 400. Tata sprawdził stan techniczny, mama estetyczny i kupili. No i za nic nie chcieli potem od nas pieniędzy. Cieszyłam się, bo kosztował niedrogo w porównaniu z cenami sklepowymi (nie zrujnowali się), byliśmy z niego bardzo zadowoleni i to nasze zadowolenie sprawiło dodatkową radość dziadkom. Teraz będzie służył młodszemu bratu Julka w pierwszych miesiącach :tak:

a ja sprzedałam Jasia chicco ct 05 ..bo Jasiu sie w niego już nie mógł plecami zmieścić :/ ...w kurtce ...
JAk go kupowalismy jesienią to było na luzie a teraz siedzi pokrecony jakis .

A w sprawie wózka, to u mnie tak: jestem maniaczką wózkową i śledzę na bieżąco wszystkie nowości. Dla starszej córy miałam na początek Polaka Sprint ( wtedy jeszcze byłam zielona) i nie polecam, ciężki mało zwrotny, z przełożoną rączką nie dał rady podjechać pod krawężnik. Dla mnie same minusy. Potem przesiadłyśmy się na Inglesinę Max ( spacerówka) i tu pełen zachwyt, miękka w zawieszeniu, wygodna, ale wąskie siedzenie, w wieku 2 lat zmieniliśmy na Maclarena Techno XT i to jest super spacerówka dla starszaka, fajnie sie podbija, wygodna do prowadzenia tylko marna amortyzacja. Teraz zdecydowałam się na Emmaljungę (polubiłam klasykę :-)) tylko cena mnie odstrasza....myślę że maleństwo w lecie powinno mieć wysoką obszerną gondolę dla przewiewu. Z tańszych podoba mi sie Roan Marita
ROAN MARITA ekspr. wysyłka GRATIS! KOLEKCJA 2007! (291791049) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze taki:
BALLERINA NOWA 2008 + Transport Gratis!!! (289622878) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Maja, ja też lubię Emmaljungę - maleństwo będzie miało po Maksiu. Ale jeszcze składaną spaceróweczkę kupię do auta :tak:

Do góry