reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki

reklama
maja28 mam pytanko??
Jestem mamą czerwcową i też chcem taki kupić, czy mogłabyś podać dokładnie nazwę bo wiem że ta firma ma kilka rodzai. Czy w twoim wózku podnosi sie zagłówek w gondoli?

maja - wózek super, ale jak na "Skandynawskie" wózki to i tak mała gondola. W tym roku spędziłam troche czasu w Danii i Szwecji i nieco mnie zaszokowały rozmiary ich wózków. Same głębokie wózki, taaakie wielkie jakieś i pozakrywane maksymalnie (mimo, że to lato było) a w środku dzieci w wieku 1,5 roku. Spacerówek chyba tam nie używaja w ogóle. Zresztą klimat mają niesprzyjający.

Maju, ach jaka ładna Emmaljunga ;-) będziesz na sto procent zadowolona z wózeczka... on się tak leciutko prowadzi, nic mu nie straszne - nawet śnieg, błoto czy piach na plaży. W moim też się podnosi zagłówek w gondoli. Wózek ma świetny hamulec, który trzyma na mur beton i nie trzeba trafiać w żadne ząbki żeby dobrze zablokować.
Ja mam model z 2005 roku, moze znajdę jakieś fotki to wstawię. Ale już Ci zazdroszczę ciemniejszego koloru, ja wzięłam trochę zbyt jasne obicie które często musiałam i będę musiała prać.

reklama
Poradźcie mi jaka mam kupić spacerówkę bo jest ich tyle a ja po prostu nie umie się zdecydować. Chec kupić spacerówek na roczek czyli 26 luty

POMOCY !!!

Do góry