reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki

Lania ja sie w wozkach nie orientuje bo na szczescie dostaniemy od siostry meza wiec problem z glowy.Dostaniemy taki model jak w tej aukcji tylko kolor bezowo granatowy Wózek BEBECAR model Tracker BCM (318996000) - Aukcje internetowe Allegro
Dzis w e dziecko znalazlam ranking najlepszych produktow dla dzieci w 2007 roku.
Z wozkow na 1 miejscu jest Graco model quatrtro tour deluxe
Na 2 miejscu Chicco model trio enjoy
Na 3 miejscu Deltim zwlaszcza model xlander xa i ex aequo Peg perego zwlaszcza wozek pliko p3

reklama
bardzo ladny dla dziewczynki ten w kwiatki a ten blekitny Iwonko znajomi maja sa calkiem fajne te wozki, ale jak ja u nich w domu patrzalam sa dosc duze z buda itd nie duze a takie wysokie ale mojej kolezance bardzo pasuje bo mnie nie bo wygladalabym jak starsza siostra na spacerze hehe :-D

Nie juz nie wiem o co chodzi...na zdjeciu jednym jest ta rurka ktora laczy te dwa kolka a na drugim jest wyjeta.....hmmmm dziwne

kochana powieksz zdjecia ona jest tylko jest wozek pod takim katem ze ledwo ja widac ale jest :-) bo sie przygladalam raz tu raz tu

Iwonko dlaczego jesli moge wiedziec ?? ladny

fhttp://www.allegro.pl/item316740534_coneco_pioneer_plus_alu_superpromocja.htmlotelik i cena przystepna

reklama
Do góry