Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieki kobiety za odpowiedzi
Bede podawał troche ryzu do obiadku,na zmiane z ziemniakiem wszystko zmiksowane.
Tak samo bede chyba podawac owoce zmiksowane,bo skoro je ze sloika to i przeciez moge mu sama zrobic prawda?
Jest jakas mama ktora podaje wlasnej roboty obiadki i desery?
I kolejne pytanie
Czy wszystkie juz zmieniłyście mleczko na mleko nastepne?
I jakie teraz uzywacie?
My jutro na szczepieniu pewnie bedziemy mieli zmiane mleczka poleconą
ale bede sie upierac przy zwyklym mleku a nie alergicznym
Kunda moja budzi się co 2-3 godziny w nocyNie mogę jej odzwyczaić
Próbowałam dawać herbatki, soczki, ale zaraz jest krzyk, smoczek też nie działa
![]()

jak mozesz to napisz jakie obiadki robisz i jak je potem przechowujesz-bo ja normalnie weny nie mam!!Kochana ja robię sama obiadki (kilka razy jadł ze słoiczka ale to drogo wychodzi:-( albo jak gdzieś jedziemy to biorę gotowy słoiczek ale to żadko). Deserki mam zamiar zacząć sama robić w tym tygodniu dopiero. Ale soczki narazie kupuję ze słoiczków.a jak się robi samej w domciu to robię od razu na 2-3 dni dla małego i spoko.
Jedzonka ze słoiczka są niestety drogie i na miesiąc to wychodzi trochę kasiorki. Jescze pampersy itp więc się zbiera.:-(
.
Ja mleczko już zmieniłam tak jak Lilka z NAN1 na NAN2. Ale nie zmieniłam tego na raz tylko tak jak mi mówiła lekarka przez kilka dni podawałam co drugi posiłek NAN2 i teraz już samo NAN2.
Witam wszystkie mamy. Dziewczyny czy ktoras z was daje swojemu skarbowi mleko bebilon pepti, chcialabym sie dowiedziec czy wasze dzieci jedza bez probemu kaszki przyrzadzane na tym mleku. Moj skrb jest na piersi ale czasami musze go dokarmic, lekarka przepisala nam bebilon pepti bo maly mial przez kilka dni wysypke. Jeszcze nie podawalam mu zadnego posilku, ale od przyszlego tygodnia bedziemy probowac smakow.
musialam zlikwidowac jeden posilek
jednego dnia mala dostaje deserek,drugiego obiadek
dlaczego? bo jeden posilek zastapil jej jedna porcje mleka
powinna pic 4-5 butelek po 180ml
a ona nie dosc ze pije 150ml to jak dostawala w ciagu dnia deserek,obiadek, to automatycznie dwie butle odpadly....i wychodzily nam na dobe 2-3 butelki
teraz pije juz spowrotem 4-5 butelek,ale dostaje tylko jeden posilek
ja juz sama nie wiem co robic![]()

jak mozesz to napisz jakie obiadki robisz i jak je potem przechowujesz-bo ja normalnie weny nie mam!!