Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To co Lilka mowisz zeby sie tak nie martwić?
Dziekuje bardzo za odpowiedzi jestescie kochane
Bira i Lilka
Dziś sobie własnie zdałam sprawę ze moj młody tez maxymalnie wypija 4 butle na dzien.
Powiedzcie dlaczego powinien pić wiecej?
Nie dostaje tyle witamin ile powinien czy o co chodzi?
Bo ja wychodziłam z założenia ze jesli nie chce znay sie nie potrzebuje przybiera na wadze az za bardzo wiec nie robilam z tego problemu ale poczytalam u was i widze ze chyba jednak jest cos nie tak.Kurcze,moze napisze jak to teraz u nas wygląda.
godz.7.00-180ml plus kaszka
godz.11.30-obiad
godz.13.00-deser
godz.15.00-kaszka
18.00-mleko (120-150ml)
20.00-mleko 180ml
W miedzy czasie soki,soki,w nocy również sok,a moze bede wstawac w nocy i podawac mleko?
I jak to oceniacie
)
a mój Kapik je tak:
ok 6 - 120 ml mleka (często zje 90 bo nie mogę wmusić więcej)
ok.9 - na 150 ml kaszka owocowa (nie zje całego)
ok 12 - obiadek +soczek
ok. 15 - 120 ml. mleka
ok. 18 - deserek ()niestety dopiero teraz bo ni cholerka nie chciał o tej godzinie jeśc mleka!
ok. 19.30- jak idzie spać mleko z kaszką owocową robie 150 ml. zje różnie..
między czasie soczek, woda, chrupeczki...to tyle... mój to dopeiro mało mleka pije ale jak mam w niego wmusić?...:-)

dziewczyny mam pytanie czy do posilkow jak obiadek czy deserek dajecie picie ?np:herbatki czy soczki? no i jak jest z piciem pomiedzy posilkami?
no i ile wsumie nasze dzieci powinny jesc bo maciek je srednio 5-7 butelek mleka z tym ze z ml to roznie od 80-180ml najwiecej je w nocy.
wiem ze dziecko powinno miec mniej wiecej stale pory jedzenia takze chce stworzyc mu jakis jadlospis!
odpiszcie plis!
a i jeszcze jedno pytanko-mozna juz dawac gruszke,bo w sklepach widzialam sloiczki jabko z gruszka..
Witam
Mamcie, a czy ktoras z mam karmiacych piersia zaczela od wprowadzania do diety maluszka najpierw glutenu? Bo wszedzie gdzie czytam to pisza by najpierw rozszerzyc diete malucha o zupke z archwi i ziemniaczka zageszczona kasza manna (2-3 g na 100 ml zupki) ...no i tak chce robic.
Ale jestem gapa i nie wiem jak sie do tego zabrac, czytalam przepis ELBRY na zupke marchewkowa i tak chyba musze robic, tyle, ze kiedy dodac ta kasze??? Hmm no i dajecie dzieciaczkom wzrywa i owoce takie z marketow??