Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Z eko upraw ma HIPP produkty ja osobiscie uwazam je za najlepsze-jak jest naprawde z tymi uprawami tego nikt nie wie ale moj mlody lubi je najbardziej.

Karina może warto poczekać ze słoiczkamiWomen a myslisz ze moze byc roznica pomiedzy np.Gerber a Hipp???
Chodzi mi o to ze Hipp moze nie uczulac a Gerber tak????
U mnie stoi kilka slioczkow i mam
- soczek jablkowy Gerber
- owoce jabluszka Gerber
- jablka z marchewka i winogronami Gerber
- dynia z ziemniakami Hipp
- banany z morelami Hipp
- krem ze szpinaku z ziemniakami Hipp
i boje sie podac jemu![]()
Karina może warto poczekać ze słoiczkami
Może rób same kaszki,albo kaszkę z owocem i biszkoptem
Ja robie tak:
90ml mleka + 4 lyzki kaszki (smak do wyboru,może być też kleik) + 4 biszkopty pokruszone na drobny mak + pół słoiczka jakiegoś deserku - mały sie zajada.
A jak już chcesz podawać desery to dawaj jednoskładnikowe i łatwe do trawienia tak jak jabłko,marchewkę
Sok również jabłkowy
Takie moje zdanie,ale zrobisz jak uważasz...A co mowi pediatra?

a ze sloiczkow sa teoretycznie z tych upraw BIO , ufac nie ufac??dziewczyny co sadzicie o tym jedzonku ze sloiczkow?mi pediatra powiedziala ze jesli nie mam sprawdzonego ogrodka to lepiej nie kupowac warzyw i owocow ze sklepow teraz kiedy nie ma sezonu tylko sloiczki, ze sa pewniejsze, ale czy naprawde warto im ufac???bo szczerze to boje sie dac jej teraz warzywa z supermarketua ze sloiczkow sa teoretycznie z tych upraw BIO , ufac nie ufac??
na dodatek strasznie pryskane wiec wole nie ryzykowac, poki Madzik jest mala bedzie dostawala gotowe jedzonko