Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny co sadzicie o tym jedzonku ze sloiczkow?mi pediatra powiedziala ze jesli nie mam sprawdzonego ogrodka to lepiej nie kupowac warzyw i owocow ze sklepow teraz kiedy nie ma sezonu tylko sloiczki, ze sa pewniejsze, ale czy naprawde warto im ufac???bo szczerze to boje sie dac jej teraz warzywa z supermarketua ze sloiczkow sa teoretycznie z tych upraw BIO , ufac nie ufac??

;-)
Karina a sprawdzałaś skład słoiczków?
Bo niewiem czy wiesz,ale nie wszystkie słoiczki są idealne.
Pisze jeszcze z koleżankami na innym forum i tam jedna z nich napisała coś takiego:
A wiesz co ja basiu zauważyłam (może juz o tym pisałyście tylko przeoczyłam) Krem ze szpinaki i ziemniaczków Hippa zawiera mleko krowieale bobowita jet ok - tam mleka krowiego nie ma> No i w ogóle - tak jak do tej pory opstawiałam na Hippa tak po przeanalizowaniu składu tych słoiczków zwątpiłam - do warzyw i owoców dodają mnóstwo zagęszczaczy - czy to dobrze? W bobowicie jest tegoduzo mniej - głównie owoce i warzywa.![]()
tak samo jest z deserkami hippa, że mają doatki bodajze skrobii ryzowej, a np gerber ma same owoce i sok![]()
Lepiej sprawdzajcie skład bo np.dzieci ze skazą bedą uczulać słoiczki z zawartością melka krowiego ( choc nie jest to regułą);-)
), a od 1,5 tyg tą wieczorną butlę zagęszczamy "kaszką".dajecie z mlekiem z butelki, czy łyżeczką?
Pozdrawiam
Witamy Mokka!Witam wszystkie mamy!
Jestem listopadówką, od niedawna na forum, i tak czytam, i czytam i widzę, że wasze dzieciaczki mają już bardzo bogate menu, i tak się zastanawiam czy karmicie jeszcze piersią czy tylko mlekiem modyfikowanym?
Ja karmię cały czas piersią, jedynie na noc Młody dostawał mleczko z butli (ma spory apetyt i musi sobie porządnie dojeść, przed snem), a od 1,5 tyg tą wieczorną butlę zagęszczamy "kaszką".
Aha i jeszcze jedno pytanko, czy kaszkę dajecie z mlekiem z butelki, czy łyżeczką?
Pozdrawiam