Women23
Mama Dorianka
moj 8400 wazyl 25 marca wiec musze go oszczędzać nie chce zeby był otyły w przyszloscimój młody waży teraz 8800 g.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moj 8400 wazyl 25 marca wiec musze go oszczędzać nie chce zeby był otyły w przyszloscimój młody waży teraz 8800 g.
moj 8400 wazyl 25 marca wiec musze go oszczędzać nie chce zeby był otyły w przyszlosci
Już doczytałam ile zjada Kapik i nie taki cienias bo moja też 2 razy po 120 i na noc 210 ale to max.Moja uwielbia śmierdzący Nutramigen
Pusia a wiesz że mi to przypomina książkę kucharską z 81 rokuwtedy pod koniec 1 miesiąca kaszę manną na pełnym mleku zalecano podawać.Czasy się zmieniają zalecenia również ale najważniejsze zeby własna intuicją się kierować
??

Aniulko ja się na głównym wątku rozpisywałam o tym glutenie,a ty mi tutaj wywody robisz?ale sie rozpisalyscie
a moim kleiku glutenowym nic:--
-(
co do jaj - to od 7-go m-ca pol zoltka co drugi dzien
no i my lecimy na nowym schemacie zywienia, wiec u nas gluten jest juz od miesiaca... a zupki bez wywaru miesnego
Pisalyscie o mrozeniu zupek, a w czym je przechowywac?? Bo nie bardzo wiem...![]()

Pisalyscie o mrozeniu zupek, a w czym je przechowywac?? Bo nie bardzo wiem...
Co do wagi to moj Skwareczek wazyl 25 marca 7900g, a teraz wizyte mamy 7 maja, wiec zobacyzmy (na wadze lazienkowej wychodzi k.8500g)

sabinko jak dawałaś to żółteczko. gotowane?? czy może do zupki?a my jesteśmy po pierwszej połóweczce żólteczka:-) hihih zobaczymy...;D mam nadziejeże wsio ok:-)
mój młody waży teraz 8800 g.

bo za marchwia to nieprzepada