reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dzieki :-)
Skorzystam z Waszych sposobow.
Skorzystam z Waszych sposobow.
Kurka a ja dzis robiłam pranie piore w jelpie i sypnełma tez ten cerfuroski odplamiacz i dupa pare rzeczy sie nie odprało
w koncu znalazła sie jedna rzecz ,która nie pasi mojej hance brokuły ..owszem wcisnełam jej na siłe ale po chwili wszystko wylądowało na sliniaku

w koncu znalazła sie jedna rzecz ,która nie pasi mojej hance brokuły ..owszem wcisnełam jej na siłe ale po chwili wszystko wylądowało na sliniaku

M
Majka01
Gość
Mada mojej tez posmakowały gruszki
tylko że ja daję gruszki wiliamsa z Hippa ogólnie daję tylko Hippa bo inne firmy jej nie podchodzą ale dziś wyczytałam że nalezy zaczynać od mniej smacznych posiłków (nie deserków) bo jak dziecko zasmakuje w słodkich to póżniej nie będzie chciało jeść zupek.
Sandra co do plam to miałam ostatnio wybielacz Vanish i był lux żadna plamka się nie uchowała a kolory też się nie wywabiały teraz kupiłam Vanish odplamiacz+wybielacz i nieststy plamy zostają
Sandra co do plam to miałam ostatnio wybielacz Vanish i był lux żadna plamka się nie uchowała a kolory też się nie wywabiały teraz kupiłam Vanish odplamiacz+wybielacz i nieststy plamy zostają
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Sandra co do plam to miałam ostatnio wybielacz Vanish i był lux żadna plamka się nie uchowała a kolory też się nie wywabiały teraz kupiłam Vanish odplamiacz+wybielacz i nieststy plamy zostają![]()
A powiedzcie mi -czy jak mala ma wrazliwa skore, sklonna do podraznien, to taki Vanish jej nie zaszkodzi

kurde, marchewka dziadowsko schodzi z ubrań czyt. nie schodzi
zapieram od razu, stosuję Vanish, jak białe to daję na 60 stopni i nic, plamy są 
mam śliniaki ceratkowe (do bani, bo wszystko po nich spływa) oraz bawełniano-ceratkowe a i tak młody ma upaprane ubranka. chyba zrobię tak jak Silunia i przeznaczę jakieś kaftaniki na stratę, bo inaczej wszystko będzie nie do użycia.
aaaa u Piotrusia zadebiutowały jarzynki z króliczkiem - zjadł ze smakiem :-)

mam śliniaki ceratkowe (do bani, bo wszystko po nich spływa) oraz bawełniano-ceratkowe a i tak młody ma upaprane ubranka. chyba zrobię tak jak Silunia i przeznaczę jakieś kaftaniki na stratę, bo inaczej wszystko będzie nie do użycia.
aaaa u Piotrusia zadebiutowały jarzynki z króliczkiem - zjadł ze smakiem :-)
reklama
no to super!! widzę, że rówieśnicy nawet mięcho w ten sam dzień zaczynają jeśću Piotrusia zadebiutowały jarzynki z króliczkiem - zjadł ze smakiem :-)