reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

reklama
Osinko-my stosujemy tormentiol na odparzenia -i jedynie on pomaga-wiem ze tam jest kwas borowy-ale lakarka powiedziala ze w minimalnych ilosciach. Tormentiol jest tez bardzo dobry na tzw. zajady -o ile ktos je ma.

u nas cudownie na odparzenia pomógł bepanthenol i sudocrem (Agaci odparzyły się plecki w okolicach krzyża) - teraz zapinam jej bardzo luźno pieluszki i odchylam to miejsce maksymalnie - ciałko jest czyściutkie

martwią mnie te policzki:-(

Piotr dziś strasznie krzywił się jak mu dałam loda spróbować. potem już kręcił łepetyną i odpychał moją rękę.

mój K. poszedł dziś rano po świeże pieczywo, przyniósł mi na poprawę humoru (wstałam lewą nogą ;-)) loda, oczywiście miałam wspólnika - Agata tak się darła mniam mniam, że nie miałam serca odmówić jej tej przyjemności - nie dostała tylko czekolady z wierzchu:rofl2:

Lena dzis zjadla ponad pol loda z Mcdonalda i swoj wafelek (mamusia zjadla ten z lodem :-p) i wolala o jeszcze :eek::-p:tak::-):szok:

jak widzi truskawki to szaleje - dzis zjadla pol kilograma truskawek po czym na dworzu zobaczyla pania niosaca w koszyczku truskawki to krzyczala "daj"

Azik u nas polski odpowiednik oilatum (biala butelka z niebieskawa naklejka i chyba oileum czy jakos tak sie nazywa) sie nie sprawdzil wiec powrocilismy do oilatum

Antek lubi zimne rzeczy z lodóki np.kefir , yogurt czy maslanke ...ma to chyba po mnie ..a co do truskawek uwielbia ,,,:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
A wczoraj na obiad zrobiłam mu mintaja ..smakowało ...rybka była z ulubionym koperkiem:tak::tak::tak:

reklama
Marysia tak jak Kubus aqua1-23 nie lubi nic zimnego , a wogole to ona mis sie strasznie buntuje z jedzenim , no mowie Wam z 5 lyzeczek obiadu i koniec , sniadanie to samo , na szczescie je owoce i pije mleko bez buntu ale ja to nie wiem co sie jej stalo . Czasami jak widzi ze sie ktos zbliza z jedzeniem to od razu w nogi. :-(. Tlumacze sobie ze wychodzi jej kolejny zab i ze jest cieplo i licze ze sie to zmieni......;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry