Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
koga pisze:Uwaga, uwaga!!!!!!!
Maks dziś zjadł swoją pierwszą zupkę jarzynową (bobovita)![]()
![]()
nie powiem - smakowała, oj smakowała!!!!!
miałam dać 2 łyżeczki a dałam chyba z 10 ale takich malutkich tak mu smakowała ( to nie była nawet 1/4 słoiczka)
jeśli wszystko będzie ok to jutro dam więcej
Maks chciał ssać łyżeczkę jak pierś, potem dzielnie otwierał buzię i czekał aż mu mama zrzuci zupkę ocierając łyżeczką o górne dziąsełka
po pierwszych dwóch łyżeczkach aż trząsł się na następne :laugh:
My tez pare dni temu z tego samego miejsca dla Majki zrobilismy zapas sloiczkow bo troche taniej niz w zwyklych sklepach.A Majka juz pare razy jadla zupke z kroliczkiem.Z indyczkiem tez,a kupilam dla probki i z cielecinka,ale jeszcze nie podalam.pytia pisze:Ale nakupiłam wczoraj a Auchanie słoiczków :Po nieustannym pluciu zupka jarzynową podałam zupkę z króliczkiem. Rozsmakował się mój mięsożerca i wcina teraz codziennie pół słoiczka tego cuda
![]()
POPIERAM!!!!! TEZ BYM SIE NIE ZASTANAWIALA TYLKO BYM SPALA W NOCY!!!!!!azik pisze:catherinka pisze:Kurcze jak tak czytam, że chyba wszystkie dzieci budzą się na nocne karmienie to zaczynam się bać czy z Filipem wszystko ok, że przesypia około 10 godzin bez pobudki.
Ty sie nie zastanawiaj
TY SIE CIESZ !!!