reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

koga najlepiej odczekać trzy dni zanim się wprowadzi nowinkę (Azik o tympisała, bo ja nie taka mądra ;) )

reklama
A ja podałam dziś Maksowi brokuły ::) pluł na odległość!! nawet jak dodałam do tego ziemnaka którego je już od tygodnia.. Ogólnie mało je przez ostatnie dni ale brokuły wyraźnie mu nie podeszły

a mój Alanek lubi wszystko jak narazie oprócz soczków.chociaż ostatnio pił nawet soczek bobovita "owoce jagodowe".

ja z ochoty niesłuchania marydzenia babć na naszych wakacjach wprowadziłam domowe zupki nawet Emi posmakowały

my dzisiaj po próbie morelki hippa, chciałam dać tylko dwie łyżeczki ale była awantura i musiałam dać więcej tzn. 1/3 słoiczka ::)

mamaoli pisze:
A ja podałam dziś Maksowi brokuły ::) pluł na odległość!! nawet jak dodałam do tego ziemnaka którego je już od tygodnia.. Ogólnie mało je przez ostatnie dni ale brokuły wyraźnie mu nie podeszły
Mamaoli,to sprobuj szpinak z ziemniakami Hippa dac maksowi- dopiero zobaczysz co znaczy pluc na odleglosc! :D Obrzydliwosc! :laugh:

A Kinga dziś wreszcie coś oprócz mleka zjadła- zupkę marchewkową z ryżem.Po wielu próbach z jabłkiem, marchewką , dziś nareszcie chyba jej posmakowała ta zupka,i to aż tak, że pod koniec jedzenia już buzię z uśmiechem otwierała :)

reklama
Do góry