reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

reklama
Catherinka wlasnie tak myslalam o Avencie ale balam sie znow jakiejs butli kupic zebym sie nie wkurzyla ze znow sie zmaze dzieki :) teraz moge isc do sklepu bo nowa butle hehe.

Catherinka ja myslalam ze TommpeTippe tez sa super butle wogole sa tez szerokie i takie ladne no i firmowe a tu zmazuja sie miarki.

ja używam z canpola, seria balonik, bardzo lubię te butelki, też są szerokie i pasują do nich smoszki avetu
Ola ma swoją dużą butle już prawie dwa lata i miarka sie nie starła nic a nic :)

dziewczynki, czy po wprowadzeniu stałego jedzenia u Waszych dzieci wystąpiły problemy z kupkami?? moja Agata już 4 dni nie zrobiła kupki, a wczesniejsza była bardzo gęsta i ciemna (sorki ::))
lekarka mówi, żebym podawała soczek na kupki, ale u Gagatka to nie działa, wczoraj zrobiłam jej plantex i cisza :(

pytia pisze:
Osinka - albo kupujesz kaszkę np. ryżową i wtedy rozrabiasz ją ze swoim mlekiem, albo mleczno-ryżową i wtedy dodajesz tylko wodę, bo ona zawiera już mleko modyfikowane.

dzięki!!!
k\dzisiaj pobuszowałam po sklepach i znalazłam kaszkę ryżową bezmleczną, w domu mam mleczno-ryżową (wystarczy dodać wodę)
czyli do kaszki bezmlecznej mam dodać swoje mleczko...hmmm... też je podgrzać do 50 stopni?? 8)

reklama
catherinka pisze:
Kurcze, a mi pediatra poleciła kaszki bezmleczne i zebym je robiła na wodzie albo na swoim mleku, a nie na mieszance.

moja pediatra powiedziała, że mogę robić też na mleku modyfikowanym, ale ja jestem sceptycznie nastawiona... zresztą jak powiedział mój mąż - histerycznie reaguję ma mleko modyfikowane ::) chcę jak najdłużej karmić piersią i boję się, że Agacie zasmakuje sztuczne mleczko ;)

a tak na serio, to wybieram się do super pediatry prywatnie, bo nie mam zaufania do pediatry Agatki

Do góry